Aloë Vera Tandpasta

Fluoride vrij € 3,99

Deze tandpasta reinigt effectief met de krachten van de natuur. een hoog gehalte aan aloë vera, omdat het helpt bij de bescherming van het tandvlees en het voorziet van extra zorg.

Eucalyptus Tandpasta

Fluoride vrij € 3,99

Deze tandpasta heeft een hoog gehalte aan eucalyptus, dat kan helpen bij de bescherming van het tandvlees en het je tanden een witte tint geeft. Handig voor de actieve koffiedrinker.

Kinder Tandpasta Tutti Frutti

Fluoride vrij € 3,99

Speciaal voor de kleintjes een fluoride vrije tandpasta die de tanden grondig reinigt en het gebit beschermt. Op basis van o.a aloë vera, kamille, magnolia, en mirre voor de dagelijkse mondverzorging.Tandpasta op een stokje

Fluoride vrij € 9,80

Ja, tandpasta op een stokje! Het tandpastablok is handgemaakt met natuurlijke en biologisch gecertificeerde ingrediënten. In drie verschillende soorten.

Tand floss van bijenwas

Fluoride vrij € 4,99

100% natuurlijke tandfloss gemaakt van pure zijde & bijenwas. Bevat uiteraard geen chemische smaakstof of andere schadelijke stoffen. Verpakking is biologisch afbreekbaar.

Dr. Bronner

Fluoride vrij € 9,95

Dr. Bronner heeft behalve de populaire zepen nu ook eigen tandpasta! Deze Dr. Bronner’s All-one tandpasta heeft een veel betere smaak dan de Dr. Bronner’s vloeibare castille zeep ! Tandenborstels

Bamboe € 3,95

Tandenborstels gemaakt van bamboe met zachte en BPA-vrije borstelharen. oor elke verkochte tandenborstel wordt (de waarde van) een tandenborstel gedoneerd aan mensen in nood.

Tandenborstels Kids

Bamboe € 3,95

Tandenborstels gemaakt van bamboe met zachte en BPA-vrije borstelharen. oor elke verkochte tandenborstel wordt (de waarde van) een tandenborstel gedoneerd aan mensen in nood.

Reis Tandpasta

Fluoride vrij € 2,00 

Natuurlijk poetsen met biologische aloë vera en muntolie voor een frisse mond. De tandpasta is uiteraard fluoride vrij. De 30ml tube is handig voor onderweg!Bio Brush

€ 2,95

Deze tandenborstel is biologisch afbreekbaar. Net als de verpakking trouwens. Gemaakt van cellulose en borstelharen op basis van Castor olie. 

Baby Tandpasta

Fluoride vrij € 6,75

Little Ones Tandpasta met aardbeiensmaakje. Tanden borstelen is heel makkelijk met onze natuurlijke en fluoride-vrije tandpasta.