Massage roller voeten

€7,25

Massage roller speciaal voor je voeten gemaakt van bamboe. De verschillende drukpunten van de balkjes stimuleren de doorbloeding.

Massage Gel Groene Thee

€ 11,95

Een lichaamsverzorgend product geschikt voor het geven van massages en PH vriendelijk dat het zelfs gebruikt wordt als glijmiddel.

Skin Care Oil Argan

€ 14,95

Een bijzondere olie om de huid rijk te voeden. Skin Oil Argan is een combinatie van argan olie, amandel olie en kokos olie.Soja Kokos Kaarsen

€ 15,15

De heerlijk geurende kokos kaarsen. Ze kunnen zelfs drijven op het water! De was is zeker te gebruiken als massage olie.

Bio Argan olie

€ 9,95 - € 16,95 - € 29,95

Arganolie is rijk aan vitamine E, antioxidanten en heeft voedende en helende eigenschappen. Verkrijgbaar in 30/50/100 ml.

Bio olie - geen parfum

€12,50

Amandelolie, jojoba-olie, broccolizaadolie, en vitamine E in een flesje. Geschikt voor jong en oud om de huid optimaal te verzorgen.Massage Bal

€ 4,95

Een heerlijke Massage bal van hout. Je kan de bal ook goed zelf gebruiken als je last hebt van zere voeten of een gespannen nek.

Massage Borstel

€ 8,50

Een massage met deze borstel is, voor liefhebbers, een ritueel welke in de regel elke twee a drie dagen voor een minuut of 10 wordt uitgevoerd. 

Massage Steel

€ 8,99

Door de borstel over de verschillende pijnpunten te bewegen oefen je lichtjes druk uit en zet je spieren en weefsels aan.