Vloeibare zeep Groene Thee - 250 ml


Heerlijke zeep met antioxidanten die veroudering van de huid flink tegengaan. Deze Fairtrade vloeibare zeep met green tea met een inhoud van 250 ml maakt de huid weer heerlijk schoon. Wordt al jaren gebruikt om de huid te verzachten en te reinigen. Ook heeft olijfolie antioxidanten die de huid verzorgen en voeden, zodat het veroudering flink tegengaat. Het is rijk aan natuurlijke vitamines, mineralen, essentiële vetten en antioxidanten om je huid rustig en soepel te maken. 

Deze zeep met Fairtrade groene thee uit India en Fairtrade olijfolie uit Palestina wordt ingesteld op een pH-niveau van 5,5. 

Ingrediënten:

Aqua, decylglucoside, Coco Glucoside, Glycerine, sucrose (rietsuiker *), Camellia sinensis Leaf Water (Green Tea *), Xanthaangom, Parfum, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, Citric Acid, Limonene, Linalool

 Fairtrade olijfolie komt uit Palestine  

 Fairtrade apricot kernel olie uit Pakistan.  

Inhoud: 250 ml

€ 8,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1


Het merk Fair Squared

 

Fair Squared is extra eerlijk en staat voor hoge kwaliteitsproducten en een duurzaam productieproces. Er is een meerprijs betaald voor de ingrediënten die komen van de armste streken van de wereld, zodat daar de leef- en werkomstandigheden verbeterd kunnen worden. Ze staat ook voor een eerlijke behandeling van een ieder betrokken bij het productieproces, milieu en duurzame economische activiteiten en de verwerping van dierproeven en kinderarbeid.