Fair Squared Douchegel - 250 ml


Fairtrade en van natuurlijke materialen samengestelde,  alledaagse douchegel speciaal voor de droge huid. Met Olijfolie dat al door de eeuwen heen gebruikt wordt om de huid te hydrateren en voorzichtig is voor de huid met reinigen. Zijn antioxiderede eigenschappen zijn legendarisch door het voeden van de huid en de bestrijding van de eerste  tekenen van veroudering. Olijfolie is rijk aan natuurlijke vitaminen, mineralen, essentiële vetzuren en antioxidanten die verzachten en de huid verjongen.

 

 Vegan geregistreerd, Fairtrade en Nature gecertificeerd Fairtrade Palestijnse Olijfolie 
 Geen parabenen, ftalaten, SLS of PEG.

Beschikbaar in 5 soorten:

 Vanille
 Kokos
 Coffee

 Groene Thee
 Lime

Ingrediënten:
Aqua, Coco Glucoside, Sodium cocoylglutamaat, Disodium cocoylglutamaat, Glycerine, Olea Europaea Oil, Xanthaangom, Citric Acid, natriumbenzoaat, Parfum. Konserviert mit: natriumbenzoaat

Inhoud: 250 ml

€ 9,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1


Het merk Fair Squared

 

Fair Squared is extra eerlijk en staat voor hoge kwaliteitsproducten en een duurzaam productieproces. Er is een meerprijs betaald voor de ingrediënten die komen van de armste streken van de wereld, zodat daar de leef- en werkomstandigheden verbeterd kunnen worden. Ze staat ook voor een eerlijke behandeling van een ieder betrokken bij het productieproces, milieu en duurzame economische activiteiten en de verwerping van dierproeven en kinderarbeid.