Dr. Bronner vloeibare zeep - 236 ml

Dr. Bronner Magic Soap is een echte alles in 1 zeep. Wel 18 toepassingen voor 1 product! Alle ingrediënten zijn Fairtrade, biologisch en niet op dieren getest. Dit merk bestaat al meer dan 150 jaar. 

Waarom Dr. Bronner?

Voor kwalitatieve zeepproductie is het belangrijk om de juiste verhoudingen van de juiste oliën te gebruiken. Kokosolie schuimt veel, maar kan uitdrogen. Olijfolie geeft een heel zacht schuim, maar in kleine hoeveelheden. Door het gebruik van zowel de kokos-en olijfolie in de juiste verhouding, ontstaat de onovertroffen Dr Bronner zeep. Van beide oliën de positieve eigenschappen: veel schuim en super zacht voor de huid! De zepen bevatten ook hennep en jojoba olie. Deze hebben dezelfde werking als de natuurlijke oliën in talg, waardoor de huid ook na het afspoelen van de zeep nog heerlijk aanvoelt. 

Nog meer redenen om te kiezen voor Dr. Bronner:

De meeste commerciële zeepmakers destilleren de glycerine uit hun zeepjes om afzonderlijk te verkopen. Dr. Bronner behoudt dit in de zeep, vanwege de uitstekende hydraterende eigenschappen. 

 Dr. Bronner maakt de bar zeep super-vet, voor een mildere, zachtere schuim. 

 Ze maken gebruik van natuurlijke vitamine E uit zonnebloempitten en citroenzuur uit gefermenteerde tapioca om de frisheid te beschermen. 

 Ze voegen geen chelatiemiddelen, kleurstoffen, bleekmiddelen of synthetische geuren toe

 Ze maken gebruik van pure en krachtige hoge-kwaliteit gecertificeerde biologische essentiële oliën. 

 

 De vloeibare zepen zijn drie maal geconcentreerder dan de meeste zogenaamde "vloeibare zepen" in de handel en ze zijn slechts enkele procenten af van een vaste stof. Dit bespaart verpakkingsmateriaal. 

 De zepen zijn een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

 Ook veel gebruikt door kampeerders en wandelaars, omdat de zepen biologisch afbreekbaar en natuurvriendelijk zijn. 

 Tot slot is ook de verpakking beter. De plastic cilinder flessen zijn gemaakt van 100% gerecycled (PCR).

Verkrijgbaar in 7 varianten:

 Pepermunt
 Rozen
 Tea Tree
 Amandel / Hennep
 Citus / Orange
 Eucalyptus
 Lavendel


€ 12,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1