Warmte knuffels nek


Soms heb je van die avonden dat je het een beetje fris hebt. Deze knuffels van Bitten helpen je weer gezellig op te warmen. Je stopt de knuffel een minuutje in de magnetron en hij wordt lekker warm gezelschap. De granen in de knuffel nemen namelijk de warmte op en geven dit geleidelijk aan weer door aan de knuffel. Heerlijk om mee naar bed te nemen of lekker op de bank te ploffen. Ze geven een prettige warmte af in je rug of je nek zodat je lekker kunt ontspannen. De lavendelkorrels in de knuffels werken ook nog rustgevend. 

De knuffels van Bitten zijn de meest schattige en verwarmende cadeautjes die je kunt geven. Er zijn heel veel verschillende knuffels. Deze flamingo en de zwaan kan je ook makkelijk om je nek doen, heerlijk voor als je een gespannen of koude nek hebt.

Verkrijgbaar in twee soorten:

 De knuffelige zwaan
 De knuffelige flamingo

Specificaties:

Grootte: 25 x 25 x 3 cm

Gemaakt van puur natuurlijke stof

In leuke cadeauverpakking

Materiaal: katoen, vilt, granen en lavendel korrels

Gebruiksaanwijzing:

 Schud de pitten in de knuffel goed door elkaar

 Plaats de knuffel met een kopje water in de magnetron. Het laagje water zorgt voor een vochtige omgeving waardoor de granen in de knuffelbuik niet uitdrogen.

 Gebruik alleen de voorgeschreven opwarm tijden! Bij 500 - 750 watt verwarm je de knuffel 1 tot 1,5 minuut en bij 750 - 1000 watt is het 1 minuut

 Laat de warmteknuffel 30 seconden afkoelen voor gebruik

 Knuffelen maar!

Tip: je kunt de knuffel ook als koelelement gebruiken. Plaats de knuffel in een goede afsluitbare zak en stop deze dan in de vriezer totdat de knuffel koud genoeg is.

€ 22,45

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Misschien vindt je deze warmte knuffels ook leuk