Warmte knuffels

€ 19,95

Deze 10 soorten knuffels van Bitten helpen je weer gezellig op te warmen. De granen in de knuffel nemen namelijk de warmte op en geven dit geleidelijk aan weer door aan de knuffel.

Warmte knuffels nek

€ 22,45

De zwaan en de flamingo warmte knuffels hebben de juiste vorm om je hoofd te ondersteunen en speciaal je nek te verwarmen. Ontspannend voor als je een gespannen of koude nek hebt.

Warmte Sjaal

€ 25,00

Janneke's warmtesjaal die hetzelfde werkt als de bekende pittenzak. Janneke's sjalen zijn gevuld met tarwekorrels die klein zijn, wat de sjaal lekker zacht en comfortabel maakt.  Verkrijgbaar in 4 kleuren.Knuffel doekje

€ 23,50

Het lammetje is gemaakt van heel zacht materiaal en heeft een hoofdje van 100% natuurlijk rubber. Een lammetje van organisch katoen met Biologisch rubber.

Knijp Lammetje

€ 17,50

Het lammetje piept als je erin knijpt. Het lammetje is gemaakt van heel zacht materiaal en heeft een hoofdje van 100% natuurlijk rubber die biologisch is geteeld.

Knuffel Lammetje

€ 23,50

Prachtig gemaakt van de juiste eco materialen, natuurrubber hoofdje, gekeurd katoen als lijfje en schapenwol van binnen om hem zacht te maken.