Intiem


Bio glijmiddel

150 ml €11,90

Bio glijmiddel is vegan, wateroplosbaar, vetvrij en geeft geen bijwerkingen. Deze variant is reukloos en smaakloos.

Bio glijmiddel aardbei

80 ml € 8,50

Deze volledig veganistische Bio Glijmiddel aardbei is een extreem hoogwaardig glijmiddel met optimale eigenschappen voor prettig vrijen.

Glijmiddel & massage

150 ml € 11,95

Een lichaamsverzorgend product geschikt voor het geven van massages en PH vriendelijk dat het zelfs gebruikt wordt als glijmiddel.Na vulling Glijmiddel

 5 liter € 133,05

Glijmiddel & massage groente thee navulling. Geschikt voor een overheerlijke massage en zo PH vriendelijk dat het gebruikt wordt als glijmiddel.

Condooms original

10 stuks € 8,95

De fairtrade condooms zijn van  transparant latex rubber, voorzien van glijmiddel en reservoir. Fairtrade condooms voor eerlijke liefde. Milieuvriendelijk gefabriceerd.

Condooms Sensitive Dry

Zonder glijmiddel 10 stuks € 8,95

De fairtrade condooms sensitive zijn van fairtrade latex transparant natuur rubber, zonder glijmiddel en met reservoir. Niet veganistisch maar wel zo gecertificeerd.Condooms Ultra Dun

10 stuks € 8,95

Voor eerlijke liefde en echt genieten. Deze condooms zijn gemaakt van 100% puur natuurlijk gecertificeerd rubber. Er zijn geen chemische middelen zoals latex toegevoegd.

Condooms XL

8 stuks voor € 8,95

De condooms XL zijn de grotere condooms. Gemaakt van fairtrade transparant natuurrubber, voorzien van glijmiddel en reservoir.  Geschikt voor eerlijke liefde.

Condooms Original 100 stuks

100 stuks € 39,95

De fairtrade condooms zijn van  transparant latex rubber, voorzien van glijmiddel en reservoir. Fairtrade condooms voor eerlijke liefde. Milieuvriendelijk gefabriceerd. Reis setje met condooms

€ 19,95

Een handige meeneemverpakking met daarin 4 kleine flesjes en een pak condooms. Ideaal voor onderweg. De flesjes zijn goed dicht te draaien en eventueel weer bij te vullen wanneer nodig.