Travel kit - 4x 30 ml


Deze handige travelkit bestaat uit 4 verzorgende producten voor op vakantie. Een tandpasta, gezichtsreiniger, styling gel en de been en voet crème. Ook geschikt voor in de handbagage.

1. Stylinggel 

Sterk en zacht tegelijk! Deze stylinggel zorgt voor een perfecte styling zonder uitdrogen. Of je nou kort of lang haar hebt, met de Summer Splash breng je jouw haar snel en eenvouding in model.

Ingrediënten: bronwater getapt uit Tirol, graanproteïne, natrium PCA, hazelnootolie en biologische zonnebloemolie

Inhoud: 30 ml

2. Tandpasta Herbal Mint 

Natuurlijk poetsen met biologische aloë vera en muntolie voor een frisse geur. De milde formule geeft een aangename smaak en lekkere frisse adem. De tandpasta is fluoridevrij.

Ingrediënten: bronwater getapt uit Tirol, biologische aloë vera en biologische muntolie

Inhoud: 30 ml

3.  Voet- en benencrème

De rozemarijn, jojoba en rood druivenblad geven je voeten en benen fijne ontspanning en de juiste verzorging. En dat is belangrijk, want juist voeten en benen krijgen het zwaar te voorduren met wandelen maar vergeten we de juiste aandacht te geven

Ingrediënten: bronwater getapt uit Tirol, roosmarijn-extract, biologische jojoba-olie en rood druivenblad

Inhoud: 30 ml

4. Gezichtsreiniger creamy lemongrass 

Creamy lemongrass reinigt het gezicht zacht en effectief met natuurlijke olieën én vitamine E. Je kunt de reiniger prima gebruiken voor de dagelijkse reiniging na een actief dagje in de zon, of als make-up remover.

Ingrediënten: bronwater getapt uit Tirol, biologische zonnebloemolie, citroengrasolie en vitamine E

Inhoud: 30 ml

€ 7,95

  • Uitverkocht