Marcels Wasmiddel

1 liter € 6,99

Marcels wasmiddel gebaseerd op plantaardige zepen. Je kleding wordt heerlijk schoon en fris als nooit tevoren. Een ware verwennerij voor je neus en kleding.

Marcels Allesreinigers

750 ml € 3,50

Geconcentreerde Allesreinigers gebaseerd op plantaardige zepen. Met zeer krachtige ontvettende en vuil verwijderende werking voor de grondige schoonmaakbeurt.

Marcels Afwasmiddel

500 ml € 3,50

Geconcentreerde afwasmiddelen gemaakt van plantaardige zepen en vriendelijk voor je handen en het milieu. Maar streng en meedogenloos voor die aangekoekte pan.Marcels Handzepen

250 ml € 3,50

Heerlijke zachte handzepen. Bevatten geen kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia of zuren. 

100% natuurlijk en 99% biologisch afbreekbaar.

Handzeep Navulling

1 liter 6,99

De navullingen voor het Marcels Handzeep pompje. Uiteraard zijn de producten van Marcels Green Soap niet op dieren getest en vegan.

Marcels Toilet

750 ml € 3,50

Marcels Toiletreinigers met zeer krachtige ontvettende en vuilverwijderende werking voor de grondige schoonmaak. Verkrijgbaar in twee frisse geuren.Marcels Vaatwasser

24 stuks € 6,99

Marcels vaatwastabletten zijn gebaseerd op plantaardige zepen. Met krachtige ontvettende en vuilverwijderende werking voor de grondige schoonmaakbeurt.

Wasnoten

1 kilo € 16,80

Ecozone wasnoten zijn zuinig en effectief en ze besparen door het vervangen van wasmiddelen . De 1 kilo zeepnoten verpakking is genoeg voor 330 wasbeurten.

Luchtverfrissers

5 varianten € 7,00

Gemaakt uit biologische planten en wilde planten. De planten worden niet geteeld met kunstmest of bestreden met chemische bestrijdingsmiddelen. 

100% natuurlijke samenstelling.Baking Soda

1 kilo € 4,30

Natriumbicarbonaat. Zuiveringszout. Baking Soda. Beschikt over talrijke ecologische eigenschappen en is niet duur. De verscheidenheid en rijkdom aan toepassingen zijn verbluffend.

Citroenzuur

1 kilo € 10,50

Citroenzuur is een van de meest voorkomende plantaardige zuren. Van hardnekkig vuil verwijderen tot het maken van je eigen bruisballen. Het kan allemaal.

Bijenwas

400 gram  € 12,70

Zuivere bijenwas heeft verzachtende, hydraterende, beschermende, ontsmettende en antistatische kenmerken. Het kan worden gebruikt om verschillende producten te maken.Zeepvlokken

1 kilo € 10,30

Zuivere zeep vlokken, zonder kleurstof en parfum. Zeer zacht voor je huid en voor je was. Met 1 kilo zeepvlokken kan je 60 liter vloeibaar wasmiddel en/of vloeibare zeep maken. 

Groente/Fruit Borstel

€ 5,15

De van kokos gemaakte groenteborstel is perfect werkzaam als universele keukenhulp voor zowel het reinigen van uw groenten en fruit, alsook voor je keukengerei.