De natuurlijke ontwormer


Laten we onze huisdieren voor wormen en andere inwendige parasieten beschermen maar dan zonder gebruik van chemicaliën! Diatomeeënaarde is een krachtige,natuurlijke ontwormer voor huisdieren en planten. Inderdaad, het is mogelijk wanneer dit product wordt gemengd met water of in het eten.

Diatomeeënaarde moet in direct contact de parasiet te doden binnen een tijd van 24 a 72 uur. Het wordt aanbevolen om het dier elke 3 maanden te behandelen, maar kan ook een 4-weekse behandeling zijn.  Om effectief te zijn, moet de behandeling een minimum van 7 dagen hebben.

Dosering voor een dagelijkse portie:

 Katten: 2 theelepels - 2 maal daags

 Pups jonger dan 4,5 kg - ½ tot 1 theelepel

 Puppy's 4,5-9 kg - 2 theelepels

 Honden 9-22,5 kg-1 1,5 eetlepel

 Honden 23-45 kg- 2 eetlepels 

 Honden boven de 45 kg- 3-4 eetlepels

 

Als je eenmaal begint met ontwormen met diatomeeënaarde, vergeet dan niet om elke dag in te laten nemen.  

 

** De informatie op deze website niet het advies van een dierenarts. Deze informatie is niet bedoeld als vervanging voor het onafhankelijke oordeel van een specialist maar als toevoeging het is uw eigen persoonlijke verantwoordelijkheid. ** 

 

Diatomeeënaarde is vernoemd bergmeel, kiezelhoudende sedimentair gesteente origineel zowel organische als fossiel. In dit geval, diatomeeënaarde diverse diatomiet en bevat fossiele resten van diatomeeën, mariene microalgen die siliciumhoudend skelet dat is gevonden in steengroeven scheiden.

 

1. Insecticide in het huis

En dit is waarschijnlijk de meest voorkomende gebruik, diatomeeënaarde is een niet chemische insecten bestrijdingsmiddel In het huis, wordt het product gebruikt tegen bedwantsen, maar ook tegen kakkerlakken, zilvervisjes of vlooien. 

2. Insecticide in de tuin

Diatomeeënaarde voor ecologisch beheer Insecticide buiten in de biologische tuin, wordt het ook gebruikt tegen rupsen, bladluizen en andere, strooi een beetje diatomeeënaarde rond de planten.

Let op het doodt dieren (door mechanische actie), dus als je alleen wilt dat ze wegblijven maar niet gedood worden moet je een andere oplossing vinden tegen bijvoorbeeld bladluizen.

3. Insecticide voor dieren

Je hond of kat vlooien? Geen paniek, diatomeeënaarde kan veilig worden gebruikt als een natuurlijk anti vlo middel!

€ 6,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1