De natuurlijke ontwormer

250 gram  € 6,50

Laten we onze huisdieren voor wormen en andere inwendige parasieten beschermen maar dan zonder gebruik van chemicaliën!

Dieren shampoo vacht

240 ml € 11,99

Deze hypoallergene shampoo is speciaal om op een natuurlijke manier bij te dragen de vacht stralend,  gezond, zacht en soepel te houden.

Dieren conditioner vacht

240 ml € 11,99

De hypoallergene conditioner om de vacht na het wassen extra soepel en zacht te maken. Dit voorkomt natuurlijk ook klitten in de vacht.Dieren schoonmaakdoekjes

€ 9,99

Biologische schoonmaakdoekjes speciaal voor je huisdier. 100 % afbreekbaar. Doekje kun je langs de vacht halen om vuil weg te halen.

Dieren geurverfrisser

€ 11,99

Deze geurverfrisser bestrijd zeer effectief nare geurtjes uit je meubels. Het is veilig te gebruiken omdat het geen giftige stoffen bevat.

Mand of kattenbak verfrisser

475 ml € 11,99

Een verfrisser voor het mandje of de kattenbak. Even een paar keer sprayen en het ruikt weer lekker fris naar kokosnoot en limoen.Bio vogel geluk voer

€ 5,95

1 kilo biologisch voer (noten en zaden) om de tuinvogels en de huismus bij te voeden in de zomer en in de winter. Vrij van synthetische toevoegingen. 

Vogel box 500 gram

€5,50

Het voederhuisje "vogel box'' . Gevuld met biologische zonnebloempitten, tarwe, gerst, hazelnoten, ruw eiwit en ruw vet. Eenvoudig hervulbaar.

Liksteen Himalaya Zout

€ 11,20

Liksteen van zeer speciaal zout, om grote boerderijdieren zoals koeien en paarden van hun mineralenbehoefte te voorzien.