Handcrème Amandel - 100 ml


De Amandel handcrème van Fair Squared helpt droge en schrale handen te herstellen en maakt ze weer soepel. De rijke handcrème verzorgt de huid, hydrateert langdurig en beschermt je handen tegen uitdroging en vroegtijdige huidveroudering. Deze crème is eenvoudig aan te brengen en trekt ook snel in. De crème bevat naast fairtrade gecertificeerde olijfolie ook verzorgende honing. Vanwege het lichte, romige consistentie is gemakkelijk aan te brengen en wordt snel in de huid opgenomen.

 

De Hand Cream Classic bevat gecertificeerde biologische fairtrade olijfolie

 
Inhoud: 100 ml

Ingrediënten: Aqua, Glyceryl Stearate, Olea Europaea Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Glycerine, Cetearylalcohol, Betaine, Tapioca zetmeel, Xanthaangom, Fragrance, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, tocoferol, Citric Acid, Linalool, Limonene, Geraniol 

€ 8,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Het merk Fair Squared

 

Fair Squared is extra eerlijk en staat voor hoge kwaliteitsproducten en een duurzaam productieproces. Er is een meerprijs betaald voor de ingrediënten die komen van de armste streken van de wereld, zodat daar de leef- en werkomstandigheden verbeterd kunnen worden. Ze staat ook voor een eerlijke behandeling van een ieder betrokken bij het productieproces, milieu en duurzame economische activiteiten en de verwerping van dierproeven en kinderarbeid.