Handcrèmes & Lipbalms


Handcrème Amandel

100 ml € 8,95

De Amandel handcrème helpt droge en schrale handen te herstellen en maakt ze soepel. De rijke handcrème verzorgt de huid, hydrateert langdurig en beschermt ze tegen uitdroging en vroegtijdige huidveroudering.

Handcrème Amandel

250 ml € 12,95

De Amandel handcrème is eenvoudig aan te brengen en trekt snel in. Bevat naast fairtrade gecertificeerde olijfolie ook verzorgende honing. Gemakkelijk aan te brengen en wordt snel in de huid opgenomen.

Dr. Bronner Handmist

56 ml € 6,95

Deze fairtrade en organische sanitizer desinfecteert gemakkelijk jouw handen wanneer er geen water en zeep in de buurt zijn. Ook te gebruiken als deodorant! Geniet van de heerlijke lavendelgeur. Lekker verfrissend!Handcrème Olijf

250 ml € 12,95

Deze handcrème bevat naast fairtrade gecertificeerde olijfolie ook verzorgende honing. Vanwege het lichte, romige consistentie is gemakkelijk aan te brengen en wordt snel in de huid opgenomen.

Cacao boter

25 gram € 13,00

Of het nu op het gezicht, het lichaam, de handen of op de lippen is waar je de cacaoboter gebruikt, het betovert je met haar aangename geur en laat een verleidelijk gevoel achter op de huid. 

Lip Factor 30

€ 4,25

Deze zachte lippenbalsem beschermt de gevoelige lippen optimaal door de biologische ingredienten. Zorgt voor een transparante en betrouwbare zonbescherming. Helpt je lippen tegen uitdroging. SPF 30.FS Lipbalms

€ 5,95

In deze FS balsems zitten geen chemische middelen die allergische reacties op kunnen wekken. Fairtrade en Vegan.

Bamboe Zeeppompje

€ 17,50

Dit prachtige zeeppompje is gemaakt van Bamboe en RVS. Beiden zeer sterke materialen.

Olijfhout Nagelborsteltje

Vanaf € 8,50

Een handig klein borsteltje om je nagels er altijd piekfijn uit te laten zien. Gemaakt van olijfhout. Verkrijgbaar in twee varianten.Dr. Bronner Lipbalms

€ 4,95

Deze biologische lipbalm verzorgt je schrale en droge lippen en is ook geschikt voor het verzorgen van schrale of droge plekjes elders. 

Dr Bronner Zeeppompje

€ 13,95

Deze fairtrade zeep bestaat uit biologische ingrediënten. Ideaal om je handen of gezicht te wassen en ook te gebruiken als shampoo!