Coffee Shampoo - 250 ml


Deze shampoo bevat cafeïne met natuurlijke stoffen die de haren en hoofdhuid voeden en weer de boost geven die het nodig heeft om nieuwe cellen te maken. Coffee shampoo verstevigd het haar en geeft het haar een mooie glans. Deze shampoo wordt ook aanbevolen voor geverfd haar. De chemische middelen die in haarverf zitten zorgen ervoor dat het haar nog meer verzorging nodig heeft om een gezonde haar textuur te behouden.

Specificaties:

 250 ml
 Vegan 

 Met Fairtrade olijfolie uit Palestina en Fairtrade Café uit Bolivia

Ingrediënten:

Aqua, Coco Glucoside, Natrium Coco Sulfat, Glyceryl Oleate, Olea Europaea Olie (Olijfolie *), Xanthaangom, Koffieboonextract (Koffie *), Prunus Armeniaca Olie (Abrikozenolie * ), Gehydroliseerde tarweproteïne, natriumbenzoat, kaliumsorbaat, parfum, citroenzuur, limoneen, benzylsalicylaat, Linalool

€ 9,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Het merk Fair Squared

 

Fair Squared is extra eerlijk en staat voor hoge kwaliteitsproducten en een duurzaam productieproces. Er is een meerprijs betaald voor de ingrediënten die komen van de armste streken van de wereld, zodat daar de leef- en werkomstandigheden verbeterd kunnen worden. Ze staat ook voor een eerlijke behandeling van een ieder betrokken bij het productieproces, milieu en duurzame economische activiteiten en de verwerping van dierproeven en kinderarbeid.