Abrikozen Shampoo - 250 ml


De Abrikozen shampoo is een milde shampoo geeft je haar een echte boost. Volledig vegan en uiteraard zonder gifstoffen. Het haar wordt verstevigd, voelt gevoed en krijgt een mooie glans. Deze shampoo bevat natuurlijke stoffen die de haren en hoofdhuid voeden en weer de boost geven die het nodig heeft om nieuwe cellen te maken. 

Specificaties:

 250 ml
 Vegan

 Met Fairtrade olijfolie uit Palestina en Fairtrade abrikozenolie uit Pakistan

Ingrediënten:

Aqua, Sodium Coco Sulfate, Coco Glucoside, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Oleate, Tocopherol, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-6-Palmitate / Succinate, Olea Europaea Oil, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Hydrolyzed Wheat Protein, Prunus Armeniaca Oil, Parfum, Citric Acid, Linalool, Citral.

€ 9,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Het merk Fair Squared

 

Fair Squared is extra eerlijk en staat voor hoge kwaliteitsproducten en een duurzaam productieproces. Er is een meerprijs betaald voor de ingrediënten die komen van de armste streken van de wereld, zodat daar de leef- en werkomstandigheden verbeterd kunnen worden. Ze staat ook voor een eerlijke behandeling van een ieder betrokken bij het productieproces, milieu en duurzame economische activiteiten en de verwerping van dierproeven en kinderarbeid.