Bamboe kammen

2 varianten € 4,75 / € 5,45

Bamboe is een uitermate sterk en duurzaam materiaal. Zelfs een bamboe kam draagt bij aan een betere wereld omdat je minder gebruik maakt van plastic. 

Shampoo Bars

5 varianten € 13,00

De vegan, bio shampoo bars! De shampoo zonder plastic die net zo lang meegaat als twee flessen shampoo! Natuurlijk ook vrij van sulfaten.

Urtekram conditioners

3 varianten - 180 ml € 6,99 

Extra verzorging voor gevoelig haar. Urtekram heeft 100% zuivere en natuurlijke ingrediënten, natuurlijk zonder toevoeging en conserveringsmiddelen. Coffee Shampoo

250 ml € 9,95

Deze shampoo bevat cafeïne met natuurlijke stoffen die de haren en hoofdhuid voeden en weer de boost geven die het nodig heeft om nieuwe cellen te maken. 

Abrikozen Shampoo

250 ml € 9,95

Deze shampoo geeft je haar een echte boost. Volledig vegan en natuurlijk zonder gifstoffen. Het haar wordt verstevigd, voelt gevoed en krijgt een mooie glans. 

Olijf Haarborstel

€ 16,50

Een sterke haarborstel gemaakt van prachtig olijvenhout. Deze borstel geeft jouw haar een verzorgde en natuurlijke uitstraling en is prettig in gebruik. Argan Shampoo

240 ml €9,99

Verzorgende shampoo met Argan olie. Helemaal natuurlijk, zonder gevaarlijke stoffen. Speciaal voor zwangere vrouwen.

Argan Conditioner

240 ml €9,99

Gemaakt voor aanstaande moeders. Deze natuurlijke Conditioner beschikt over argan olie om te beschermen en glans toe te voegen aan je haar. 

Shampoo Douche Man

200 ml € 8,00

Een natuurlijke douchegel en shampoo in één. De lijn van Kaerel bestaat alleen uit puur natuurlijke producten.Urtekram Shampoo

7 varianten 500 ml € 10,99

De shampoo's van Urtekram.  100% zuivere en natuurlijke ingrediënten, zonder toevoeging en conserveringsmiddelen. 

Urtekram Conditioner

5 varianten 250 ml € 8,99

Extra voeding en verzorging na het wassen. Deze conditioners van Urtekram zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten.  

Kruidenshampoo

2 varianten  € 6,95


Wast je haar op milde wijze. De oliën houden de hoofdhuid gezond en je krijgt je natuurlijke volume direct. Biologisch en handgemaakt. Hair & Body Wash Men

150 ml € 5,95

Hair & Body Wash voor mannen voedt en hydrateert het haar en lichaam, met behulp van de frisse combinatie Baobab en Aloë Vera. Met een heerlijke en frisse mannen-geur.