Fresh Disc - 4 stuks


De Fresh Disc zorgt ervoor dat je groenten en fruit veel langer meegaan. 

Ze werken vrij gemakkelijk. Je stopt er eentje bij het fruit in je fruitmand of bij de groente in je koelkast. Vervolgens hoef je niets meer te doen. Vervang de disc na drie maanden zodat de discs hun werk optimaal kunnen doen.

Wat doet die disc?

De disc neemt etheen op. Etheen is belangrijk bij fruit. Het zorgt er namelijk voor dat fruit gaat rijpen en hartstikke lekker wordt. Bovendien steekt etheen de vruchten om zich heen ook aan. Als bijvoorbeeld één banaan in een tros begint te rijpen, zal het bananen om zich heen aansteken zodat de hele tros lekker rijp wordt. Hartstikke lekker natuurlijk, maar als er eenmaal flink wat etheen wordt aangemaakt, zal je fruit sneller bederven. Het is een vicieuze cirkel, want fruit dat bederft maakt heel veel etheen aan en steekt ook het fruit om zich heen aan. 

Hier speelt de Fresh Disc handig op in, want het neemt die etheen op. Het fruit rijpt, maar steekt met het etheen niet de andere vruchten aan. Ook bederft het fruit minder snel omdat de disc het etheen direct opneemt. Op die manier heb jij langer de tijd om het fruit op te eten.   

 

€ 8,99

  • Uitverkocht