Eco box 3 in 1


Door het gebruik van een RVS lunchbox lever je een positieve bijdrage aan het milieu, want het is een vervanger voor alle talloze plastic zakjes en blikjes. Bovendien is de levensduur van roestvrij staal is hoger dan die van een plastic doos. Bovendien bevat RVS geen giftige stoffen zoals BPA. 

De plasticvrije box is een ontwerp met drie voedselcompartimenten en heeft niet lekkende deksels. Ook is de box te reinigen in de vaatwasser en kan hij zelfs in de oven op een middelhoge stand om voedsel te verwarmen.

 

Onze 3-in-1 Splash Box is ook 100% kunststofvrij, gemaakt van hoogwaardig, food-grade roestvrij staal bekroond met siliconen deksels. Omdat het geen plastic bevat, is de lunchbox vrij van alle oestrogeen-nabootsende chemicaliën, zoals bisfenol-A (BPA), ftalaten en bisfenol-S (BPS).

Product details:

Drie verschillende secties voorkomen dat voedsel zich gaat mengen.

Totale capaciteit is 4 kopjes (32 oz). Onderste gedeelte: 1 ⅔ kopjes (13 oz). Bovenste gedeelte: 1 kopjes (14 oz.). Snackcontainer: ⅔ kopje (5 oz).

Wanneer geassembleerd, meet de modulaire container 11cm breed x 15cm lang x 10cm Hoog . Het bovenste niveau is 5 cm diep. De onderste laag is 3,5 cm diep. De Mini Splash Pod is 3 ¼ inch lang, 2 ½ inch breed en 1 ¾ inch lang.

Niet-toxisch: vrij van oestrogeen-nabootsende toxinen die gewoonlijk in kunststof worden aangetroffen, zoals BPA (bisfenol-A), BPS (bisfenol-S) en ftalaten. 

De golvende riem, die de twee lagen bij elkaar houdt, en de antisliplippen op het deksel zijn gemakkelijk te gebruiken en in reliëf voor kindvriendelijk, gemakkelijk openen en sluiten.

De Blue Water Bento-combinatie van staal en siliconen is lichter dan glas en onbreekbaar.

Kan in de vaatwasser
Niet voor gebruik in de magnetron.

Verantwoord geproduceerd in China

Openen:
Til de lipjes op en de verzegeling wordt eenvoudig losgemaakt om het deksel gemakkelijk te kunnen verwijderen

Om te sluiten:
Het deksel voor 100% lekvrije prestaties, gebruik je de vlakke kant van je hand of je duim en druk je op het siliconen deksel af te sluiten.

Draai alsjeblieft je deksel niet binnenstebuiten. De tabbladen zijn niet ontworpen om binnenstebuiten te worden geklapt en er kunnen scheuren verschijnen.

€ 43,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1