Dames hygiëne


Bio inlegkruisjes

€ 2,99

Vrij van diverse vervelende, jeukende stoffen zoals plastic, chloor en bleek. Daardoor kan je gevoelige huid beter ademen en wordt irritatie voorkomen. 
Normal of Large.

Menstruatie Cup 1

€ 29,95

Veel vrouwen zweren bij de menstruatiecup. Minder afval en een betere intieme balans. Deze kleine cup is voor meisjes en vrouwen zonder kinderen. 

Menstruatie Cup 2

€29,95

De menstruatiecup is een soort kelkje dat je voor je ongesteldheid in de vagina schuift. Deze grotere cup is geschikt voor vrouwen die gebaard hebben.Wasbaar maandverband

3x dag € 17,50  3x nacht €22,95

Gemaakt van 100% organisch katoen. Als het gaat om oppervlakte en lekvrij zijn is wasbaar maandverband net zo goed als wegwerpmateriaal.

Wasbare Tampons

8 stuks € 21,95

Deze wasbare tampons werken net zo goed als een wegwerp tampon. Verkrijgbaar in drie verschillende  maten. Mini - medium - maxi.

Intieme peeling

150 ml - € 11,95

Het opent de poriën rond ingegroeide haren en helpt zo pijnlijke scheerwondjes te voorkomen. Ook haalt het dode huidcellen weg.Intieme deodorant

30 ml € 14,45

Ontwikkeld voor vrouwen van alle leeftijden. De rijke crème voorkomt geurvorming en voedt de gevoelige huid rond het intieme deel.