Zeep luxe Badset


Leuke set om jezelf of een ander te verwennen. Deze badset bestaat uit een handig doosje met twee biologische zeepjes en een super zachte handdoek.

1 x Shampoo Zeep 
Onze shampoo wast je haar op milde wijze. Avocado olie, Castorolie en Neem olie houden je hoofdhuid gezond en bij gebrek aan synthetische gladmakers krijgt je haar het natuurlijke volume terug. Deze haar zeep geurt naar de combinatie van neem olie, eucalyptus, lavendel en wortel- en korianderzaad. Honing maakt je haar lekker zacht. Let op, de shampoo is dus niet vegan door de honing. De shampoo zeep  is te gebruiken door het stuk zeep over je haar te wrijven, dit levert lekker veel schuim op. Minder grondig kan ook door de zeep tussen je handen op te schuimen en vervolgens het schuim door je haar te masseren. 

De shampoo zeep bestaat uit verzeepte oliën van kokos*, olijf*, neem*, cacaoboter* en karitéboter*; water; etherische oliën van lavendel*, eucalyptus*, korianderzaad*, cajeput*, pepermunt* en wortelzaad*; castorolie*; heidehoning×

 

1x Haver Scrub 

Haver geeft een zachte, prettige scrub. In gemalen vorm is het niet alleen een natuurlijk scrubmiddel, het heeft ook een bijzonder verzorgende werking op de huid. Het verwijdert dode huidcellen, hydrateert je huid en laat een beschermend laagje achter. Na een wasbeurt voelt je huid heerlijk zacht aan. 

De haver Scrub bestaat uit verzeepte oliën van kokos*, olijf* en cacaoboter*; water; gemalen haver*; etherische oliën van lavendel*, limoen*, korianderzaad* en jeneverbes*.

 

Inhoud pakket:

2 x 100 gram biologische zeep

Grote handdoek

*van gecertificeerd biologische herkomst, +eigen teelt 

€ 0,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1