Argan Beautybox


Een luxe beautybox vol puur natuurlijke producten uit Marokko. 

Beautybox:

 Arganolie: 100 ml

 Ghassoul: 150 gram

 Black Soap: 200 gram

1 x Arganolie

In de Sous-vallei, ten zuidwesten van Marokko, staan bomen die je alleen daar kunt vinden. Het is de zogeheten 'Argania Spinosa', beter bekend als de Arganboom. Deze mooie boom heeft diverse vruchten. Uit de pitten van de vruchten van de  'Argania Spinosa' wordt handmatig Arganolie gewonnen. Arganolie is rijk aan vitamine E en antioxidanten. Dit zorgt voor voedende eigenschappen voor het lichaam en het haar. De concentratie voedende stoffen is 50% hoger dan in olijfolie. Het helpt rimpelvorming tegen te gaan en verstevigt, hydrateert en herstelt de huid van top tot teen. Ze trekt snel in de huid en is zuinig in gebruik. 

Ingrediënt: 
 100% biologische argan olie

1 x Ghassoul

Dit vulkanische kleimasker, beter bekend als “Ghassoul”, staat bekend om zijn reinigende, kalmerende en beschermende eigenschappen. Het is vulkanisch klei afkomstig uit het Atlasgebergte in Marokko. Ghassoul klei bevat een hoge concentratie pro-vitamine, magnesium, kalium, ijzer, calcium en natrium. Deze vitaminen en mineralen zorgen er voor dat de huid van je gezicht, lichaam en voeten wordt gevoed. Het beschermt je huid goed. De beste eigenschap van klei is dat het ook de afvalstoffen uit de huid onttrekt. Op die manier wordt je volledig gezuiverd.

Ingrediënt: 
 100% natuurlijke Marokkaanse Lava klei

 Vrij van geur- en kleurstoffen

 Geen conserveringsmiddelen, toch eeuwig houdbaar

 

1 x Black Soap

Deze black soap bereidt de huid voor op afschilfering. De huid zal zachter en klaar zijn voor een scrub. Gecombineerd met de werking van de Loofah handschoen, worden onzuiverheden en dode huidcellen verwijderd. Dit voorkomt vervelende jeuk, veroorzaakt door een overmaat aan dode huidcellen en verstopte poriën. Na het scrubben kan je huid weer ademen en is het klaar om de huidverzorgingsbehandeling beter te absorberen, zoals een masker of lekkere bodylotion. 

Ingrediënt: 
 100% natuurlijke Marokkaanse Lava klei

 Vrij van geur- en kleurstoffen 
 Geen conserveringsmiddelen, toch eeuwig houdbaar

 

 

 

€ 64,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1