Wasbare luiers - Verkrijgbaar in 4 maten


Wasbare luiers met het super eenvoudige all-in-one systeem. Was de volledige luier in één keer. 

Verkrijgbaar in 4 maten:

 Wasbare luier - Premature (2,5-5 kg) 

 Wasbare luier - Maat S (4-8 kg) 

 Wasbare luier Maat M (8-11 kg) 

 Wasbare luiermaat - Maat L (11-16 kg) 

De wasbare luiers bestaan uit twee essentiële onderdelen: het waterdichte broekje, en de absorberende pads. Beide onderdelen zijn wasbaar, afhankelijk van het type luier dat je gebruikt bij elkaar of los.

Dit iets duurdere maar super eenvoudige systeem bestaat uit broekjes met ingenaaide absorberende pads. Je gooit dus de volledige luier in één keer in de was. Als je de luiers 24 uur per dag wilt gebruiken en eens per drie dagen wast, heb je 24 luiers nodig. Daarnaast kan je nog extra extra losse pads nodig hebben voor extra absorptie, en kan je er voor kiezen dunne papieren inlegvellen te gebruiken om vaste ontlasting makkelijk te kunnen verwijderen.

Wassen:

Spoel de luier na gebruik uit met koud water en wring hem uit. Het wordt geadviseerd dit te doen met de douchekop boven het toilet. Vervolgens kan je de vochtige luiers tot drie dagen in een emmer laten staan voordat je ze wast. 

De luiers worden normaal gewassen op 60°C, maar kunnen voor extra hygiëne ook af en toe op 90°C worden gewassen. Sluit alle klittenband voordat je de luiers wast. De luiers kunnen gewoon met andere spullen gewassen worden, maar het gebruik van wasverzachter is af te raden, omdat de luiers daardoor minder goed vocht opnemen. Bleekmiddel kan wel gebruikt worden. 

Je kan de luiers het beste drogen door ze uit te hangen: zo slijten ze minder; ze kunnen wel gewoon in de wasmachine, maar hou er rekening mee dat ze dan minder lang mee gaan. Droog ze nooit op een verwarming!

€ 21,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1