Glazen zuigfles


Deze twee zuigflessen worden gemaakt van de hoogste kwaliteit, thermische schokbestendig borosilicaat glas en de natuurrubber speen geeft een duurzaam karakter aan het geheel. De bijgeleverde speen is die voor de leeftijd 3 tot 24 maanden maar is natuurlijk ook te gebruiken met spenen die geschikt zijn voor kleintjes van 0-3 maanden.

De functionaliteit is ook hier weer tweevoudig: Natuurlijk als fles en natuurlijk duurzaam vanwege het gebruik van natuur rubber.

De instructie:

De Hevea baby fles moet 5 minuten gesteriliseerd worden in kokend water voor het eerste gebruik

De fles kan worden opgewarmd in een flessenwarmer

De fles kan aangepast worden met verschillende spenen die passen bij de groei van je baby.

Inspecteer voor het voeden de speen en de fles voor elk gebruik en trek de fles speen in alle richtingen. Laat geen fles speen in direct zonlicht of warmte liggen, of laat ze in een ontsmettingsmiddel staan langer dan aanbevolen, omdat dit de speen kan verzwakken. 

Opgelet: Gooi bij de eerste tekenen van schade, slijtage of scheuren de speen weg want ze kunnen voor verstikkingsgevaar! zorgen. Verander van speen na 1 tot 2 maanden gebruik.

De reiniging: 
Voor het eerste gebruik in kokend water laten staan gedurende 5 minuten. Dit is goed voor de hygiëne. Daarna voor elk gebruik met warm water spoelen.

Voor baby's tot 3 maanden desinfecteer de speen regelmatig (koken of iets dergelijks).

Bij het koken, zorg ervoor dat er altijd voldoende water in de pan zit om materiële schade te voorkomen.

Niet koken in de snelkookpan.

Niet reinigen in de vaatwasser of desinfecteren in de magnetron - ontsmettingsmiddel en warmte geproduceerd door de magnetron kunnen het materiaal beschadigen.

Na het reinigen zorg ervoor dat er geen water is achtergebleven in de speen.

Geventileerd speen: De klep in HEVEA fles speen heft het drukverschil op in de fles en vermindert ongevraagde Aerophobia tijdens het voeden. Draai de ring vast, maar de flens of afsluiter niet te veel knijpen.

Gemaakt van natuurlijk rubber latex, dat allergische reacties kan veroorzaken. Natuur rubber latex allergie symptomen zijn: jeuk, roodheid van de huid, huiduitslag, loopneus, tranende ogen. 

Stop met het gebruik van het product als eventuele symptomen optreden.

Dit artikel is in overeenstemming met de veiligheidsnorm EN 14350.

Er staan maatstreepjes op de zuigfles, maar als er nauwkeurige metingen nodig zijn, gebruik dan maatbeker of maatlepel.

Wanneer heftig geschud, kan de druk in de fles stijgen en lekkage of spuiten veroorzaken vanwege de hoge temperatuur van de vloeistof in de fles.

Wanneer de baby zuigfles is gebroken, kan het gebroken glas en de scherpe kanten grote schade veroorzaken. Gebruik de fles altijd onder toezicht van een volwassene.

De baby zuigfles kan breken als hij valt of ergens hard tegenaan stoot.

Thermische schok kan de fles versplinteren als het verschil tussen de kamertemperatuur en de temperatuur van de vloeistof binnen te hoog is.

Gebruik water om de zuigfles afkoelen.

Wees ervan bewust dat wanneer de tandjes doorkomen, de Baby de spenen kan laten scheuren.

€ 23,50

  • Uitverkocht

Extra informatie


Enkele tips:

Onregelmatige lijnen kunnen op het oppervlak van de fles zitten, dit is normaal en geldt niet als een kwaliteitsprobleem. Het is belangrijk om de speen regelmatig te controleren om te voorkomen dat de speen blokkeert. Ouders worden aangeraden om de speen te vervangen om ongeveer de 1 tot 2 maanden of zodra ze tekenen van slijtage zien of er een scheur ontstaat. Dit is voor de gezondheid, de veiligheid en de hygiëne van je baby.

De spenen dien je niet in direct zonlicht plaatsen, in de buurt van warmtebronnen of in een desinfectie middel laten staan langer dan is aanbevolen.

Verwarm de fles ook niet in de magnetron, waardoor het eten ongelijk op kan warmen. Controleer altijd de temperatuur van de voeding voor het voeden van de baby.

 

Opgelet:

Controleer de fles en de accessoires voor elk gebruik. Vervang de fles en gebruik een nieuwe zodra er iets gebroken of gescheurd is.

Van Glas-gemaakte baby flessen zijn natuurlijk kwetsbaar. Laat baby’s de fles niet zelf vasthouden omdat als de fles valt het glas verwondingen zou kunnen veroorzaken.

Verwarm geen melk of water voor de melkpoeder in de magnetron om te voorkomen dat je baby zich brandt. Zorg ervoor dat de temperatuur van de melk goed is voordat je start met voeden van je baby om te voorkomen dat ze zich branden.

 

Maak altijd gebruik van dit product onder toezicht van een volwassene.

Gebruik nooit de fles spenen als een fopspeen.

Continue en langdurig zuigen van vloeistoffen kan tandbederf veroorzaken.

Controleer altijd de temperatuur van de voeding voor het begin van de flesvoeding.

Let op: 
Houdt alle onderdelen die niet in gebruik zijn buiten het bereik van kinderen (de speen of dop kunnen worden ingeslikt en kunnen verstikkingsgevaar opleveren).

Ongevallen die hebben plaatsgevonden met baby’s die alleen zijn gelaten tijdens het drinken zijn er, met als gevolg dat de baby is gevallen of de fles is gebroken.

Tandbederf bij jonge kinderen kan voorkomen wanneer niet-gesuikerde vloeistoffen worden gebruikt. Dit kan gebeuren als de baby de fles / beker mag gebruiken voor langere perioden gedurende de dag of zelfs in de nacht, dit zijn momenten wanneer speekselproductie afneemt als de fles wordt gebruikt als een speen.

Verwarming in een magnetron kan hoge ongecontroleerde temperatuur verschillen veroorzaken, dus het is aangeraden dit niet te doen. Roer altijd opgewarmd voedsel! Dit om ervoor te zorgen dat er een gelijkmatige verdeling van warmte is en test de temperatuur voor het opdienen.