Eco wegwerp luiers - Verkrijgbaar in 4 maten


De Eco wegwerp luiers zijn luiers die geen chloor of parfum bevatten. De luiers zijn even effectief, absorberend en comfortabel als de traditionele wegwerpluiers, maar deze zijn gemaakt van hernieuwbare en biologisch afbreekbare materialen zowel de omslag als de binnenkant. De luiers zijn ook nog eens hypoallergeen en CO2 neutraal geproduceerd, en dat maakt Attitude wegwerp luiers de groenste luiers van de wereld! 

De Eco wegwerp luiers zijn er in 4 maten:

 Eco wegwerp luiers 1-2 (3-7 kg) - Inhoud: 36 stuks

 Eco wegwerp luiers 3 (5-11 kg) - Inhoud: 30 stuks

  Eco wegwerp luiers 4 (9-14 kg) - Inhoud:  26 stuks

 Eco wegwerp luiers 5 (12+ kg) - Inhoud: 22 stuks

Attitude luiers zijn gemaakt van gedeeltelijk biologisch afbreekbare super absorberende polymeren (SAP of natriumpolyacrylaat) en voldoet aan de hoogste normen op het gebied van gezondheid en veiligheid. Attitude luiers bieden dus superieure prestaties zonder enig gevaar voor de baby. 

De houding R & D team blijf naar alternatieven zoeken om de biologische afbreekbaarheid te verhogen, hoewel SAP of natriumpolyacrylaat  blijft veruit het beste absorberende ingrediënt voor vloeibare absorptie en retentie onder druk. De cellulose naar SAP-ratio is geoptimaliseerd om de beste prestaties te bieden en de hogere biologische afbreekbaarheid. De exacte samenstelling is niet bekendgemaakt.

 

€ 11,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1