Bootjes


 Deze mooie sleepboot gemaakt van 100% gerecyclede plastic melkflessen. Dat is immers een stuk beter voor het milieu. De sleepboot is er klaar voor om alles rond te brengen in jouw badkuip voor uren speelplezier. Op het bootje kan je bijvoorbeeld je speelgoedautootjes zetten. Vaar met het bootje rond om de passagiers van de auto's te doen genieten van het uitzicht. De boot heeft een tuitje aan de voorkant zodat je hem als gieter kunt gebruiken. Lekker als je bijvoorbeeld een straaltje water in de nek van je broertje of zusje wilt gieten om die te plagen. 

De boot drijft als geen ander en ligt lekker stabiel in het water. Eventueel ook handig uit elkaar te halen zodat je hem goed schoon kunt maken. 

Ecologisch zeer verantwoord speelgoed. Door stoffen opnieuw te gebruiken, wordt het milieu minder belast. Inmiddels scheelt het veel energie. De boot is ook nog eens verpakt in een doos van gerecycled karton en beschreven met natuurlijke inkt gemaakt van sojabonen.   

Specificaties:

Gemaakt van 100% gerecyclede plastic melkflessen

Geen giftige stoffen zoals BPA's en PVC

Voldoet aan de FDA standaarden

Kan in de vaatwasser

 De duikboot voor een avontuurlijke reis onderwater! Dompel de duikboot onder om het terrein onderaan het bad te verkennen. Wat gebeurt er aan het oppervlak? Laat de duikboot weer naar boven drijven om de horizon te scannen op zoek naar het volgende spannende avontuur! 

Deze stevige duikboot beschikt over een draaiende achterste propeller, een platte bodem voor extra stabiliteit en een handgreep voor veel speelplezier en souplesse in het water. De cabine kan geopend worden zodat je de duikboot gemakkelijk kan schoonmaken. 

Specificaties:

 Grootte: 10,1 x 26,6 x 13,9 cm

 100% gemaakt van gerecyclede melkflessen

 Bevat natuurlijk geen giftige stoffen 

 Adviesleeftijd: ouder dan 6 maanden

 Het allerleukste speelgoed voor in bad!

€ 14,99

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1