Geurkussens

Deze Geurkussens zijn:

 

 Natuurlijk & met de hand gemaakt

De melanges in het kussen zijn gemaakt van natuurlijke kruiden, specerijen, gedroogde bloemen en pure essentiële oliën. Wat je ruikt is puur natuur.

 Vegan

De natuurlijke ingrediënten zijn gemengd tot pure en verfrissende geurkussens en zal geest en ziel genezen met natuurlijke superkrachten. Een speciaal cadeau voor de vegan liefhebbers onder ons!

 Dierproefvrij 

Er zijn geen dieren geschaad bij het maken en testen van de kussens. Het enige wat er gebruikt is zijn natuurlijke producten.

 Biologisch afbreekbaar 

De inzet voor duurzaamheid komt terug in het proces van het product en de verpakking. Er is minimaal gebruik gemaakt van plastic en gekozen voor biologisch afbreekbaar materiaal

Verkrijgbaar in 3 varianten:

 Geurkussen - Sensual Love (Rood)

Laurierblaadjes, rozemarijn, kaneel, ylang-ylang, zwarte peper, sandelhout, kardemom en gedroogde roos

 Geurkussen - Positive & Peace (Groen)
Kruidnagel, vetiver, rozemarijn, zwarte peper, gember, eucalyptus, groene munt, citroengras en neroli  

 Geurkussen - Rust & Relax (Wit)
Kaneel, venkelzaad, lavendel, laurierblad, indisch cederhout, ashwagandha, eucalyptus en citroenbasilicum

Vervaldatum:

Het biologische geurkussen gaat tot 1 maand na de datum van opening van het pakket mee. Door het kussen te 'vullen', kan het verlengd worden naar maximaal 2 maanden.

Hoe te vullen?

Als je merkt dat de aroma's verdwijnen, kneed je zacht in het kussen waardoor de geuren opnieuw vrij komen. Je kunt ook een aantal druppels toevoegen van je favoriete essentiële olie waardoor het kussen een maand langer mee kan gaan.    

Hoe het kussen te reinigen?

De met kruiden gevulde kussens zijn niet wasbaar. Wat je wel zou kunnen doen is de buitenste kussenhoes voorzichtig met een mild reinigingsmiddel wassen. Wacht tot het kussen volledig is opgedroogd voordat je de hoes weer om het kussen heen doet. 

Afmetingen kussen:

20 cm x 12 cm

€ 21,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1