Druk op de ketel: de hoge 22/4-trilling van 2020 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Je merkt overal rondom en misschien ook in jou dat de hoge 22/4-trilling van 2020 druk op de ketel zet.

Dit is goed nieuws wanneer je steeds opnieuw goed afgelijnd bent en probeert te leven vanuit je Hoogste Zelf.

Dan surf je hoog, zal je dit jaar meer dan ooit het gevoel hebben dat alles beweegt, dat je vooruit gaat, dat je rondom jou steun en kameraadschap ontdekt, dat je steeds meer verbondenheid voelt.

Wanneer je nog worstelt met je lagere aflijning (wensen en verlangens die niet je hoogste weg zijn, tegen je eigen stroom in gaan, jezelf te comfortabel voelen op een lager level van zijn en functioneren daar waar je Hoger Zelf je veel verder stuwt,...), dan kan je je behoorlijk ongemakkelijk voelen, kan je voelen dat je afgeremd en tegengewerkt voelt.

Veel stilte, auraschoonmaak, luisteren naar de stille stem van je Hoogste Zelf, de moed verzamelen om nieuwe stappen te zetten en vooral heel eerlijk durven zijn met jezelf, dat helpt.

Het kan ook zijn dat je nog je weg aan het zoeken bent om al dat Licht dat afgelopen jaar is binnengekomen vorm te geven.

Je leven herorganiseren, nieuwe dingen aanpakken, dingen veranderen, het vraagt veel tijd, aandacht en drive om dit te doen, maar het loont.

Door hier en daar je prioriteiten te herschikken, door het juiste midden te vinden tussen de lat hoog te leggen voor je Zelf én tegelijk ook zacht te zijn voor je lichaam en fysieke grenzen, vind je uiteindelijk wel je weg, en zal je doorheen het jaar jezelf een heel stuk meer kunnen ontplooien en een nieuwe harmonie bereiken.

In elk geval is aarden de hoofdboodschap dit jaar: het hoge (22) concreet maken. Telkens weer die vraag: 'En wat ga je eraan: ermee doén?'

Goed centeren helpt nu, omdat dit een tijd is van snelle verandering, onvoorspelbare wendingen en verrassingen alom.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


Tijdens de 𝒍𝒊𝒄𝒉𝒕𝒂𝒄𝒕𝒊𝒗𝒂𝒕𝒊𝒆 𝒗𝒂𝒏 𝒉𝒆𝒕 𝒉𝒂𝒓𝒕(𝒄𝒉𝒂𝒌𝒓𝒂) op donderdag 30 januari word je zorgvuldig en liefdevol begeleid om te vertragen, je aandacht in je lichaam te brengen en je dieper met jeZelf te verbinden. Op zachte wijze worden verharde lagen geopend en je hart wordt geactiveerd met licht. Gegeven door Lea van der Eem.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.