Dromen voor transformatie ♥ Wendy Gillissen ♥ Lichtwerkers Nederland

In deze tijd komt alles wat het licht nog niet gezien had naar boven om geheeld te worden, zowel collectief als individueel. Dan kan het zijn dat ook je dromen intenser worden.

 

Aan het licht

 

Alles wat nog onbewust is wordt in je dromen belicht: angsten en beperkende programma’s die zover terug kunnen gaan als vorige levens of zelfs ons eerste incarnatietrauma. Maar dromen reiken ons meteen inzichten aan die ons kunnen helpen de weg door het labyrint te vinden. Deze leidt naar de vrijheid van het zijn van ons stralende authentieke zelf.

 

Gidsen


Daarnaast komen onze helpers ook in allerlei vermommingen langs in dromen. In onze dromen kunnen we ontmoetingen hebben met allerlei gidsen: engelen, geliefden uit vorige levens, dieren spirits. Maar ook geliefden in ons huidige leven die zijn overgegaan kunnen langs komen in dromen – deze kenmerken zich vaak door een grote helderheid.

Droomcoach

 

Je dromen zou je kunnen zien als jouw hoogstpersoonlijke coach. Ze zijn een onuitputtelijke en veelzijdige bron van inspiratie, inzicht, kracht en troost en kunnen zorgen voor grote psychologische en spirituele doorbraken – als we ze kunnen verstaan!

Symboliek

 

In tegenstelling tot wat mensen soms nog denken, zijn er namelijk geen vaststaande droomsymbolen. We zijn allemaal uniek, en hebben onze eigen historie. We hebben allemaal onze persoonlijke mythen met de bijbehorende unieke symboliek: onze persoonlijke droomtaal.

Persoonlijke onbewuste

 

Onze dromen putten uit ons persoonlijke ‘’boekenkast’’ van ervaringen, beelden en gevoelens en drukken zich daarmee uit zo goed als ze kunnen. Daarom leiden sites of boeken met lijsten symbolen en hun algemene verklaringen zelden tot doorbraken.

Niet symbolische-dromen

 

Natuurlijk zijn er ook dromen die minder gebaseerd zijn op symboliek: die dromen waarin we reiservaringen hebben in andere dimensies, ontmoetingen met overleden dierbaren, reizen naar de Akasha kronieken en belangrijke ervaringen uit vorige levens.

Persoonlijke reis

 

Maar deze dromen zijn nog steeds ingebed in onze persoonlijke reis en het volledig integreren ervan vraagt van ons, dat we de verbinding maken tussen de droom en het hier-en-nu. De andere dimensies en het huidige moment. Wat betekent die droom voor jou, nu? Hoe kan het inzicht je helpen je ware zelf nog beter neer te zetten op aarde?

Nachtmerries

 

Daarnaast zijn er ook nog de nachtmerries. Dit zijn dromen die ons laten zien waar onze grootste angst nog leeft. Ze geven ons ook meteen de beste sleutel voor heelwording en transformatie. Deze dromen zijn niet gestuurd om ons te pesten, integendeel! Ze laten ons belangrijke kwesties zien die het hoofd geboden moeten worden willen we ons bevrijden van alles wat ons nog belemmert in onze vrijheid, vreugde en manifestatie hier op aarde.

Sleutels voor transformatie

 

Het werken met nachtmerries vind ik als droomwerker het leukste van allemaal: omdat ik weet, dat ze de beste sleutels bevatten tot bevrijding en transformatie. De plek waar onze angsten leven, is de plek waar de grootste transformatie kan plaatsvinden.

Voorbeeld

 

Een jongeman kwam naar mijn praktijk met een fikse nachtmerrie. Een apocalyptische droom waarin monsters zijn hele geboortestad afslachtten. Toen we in een sessie terug in de droom stapten, gingen we op zoek naar de bron van de monsters. Tot zijn (en mijn) verbazing, kwamen we uit bij Aartsengel Michael!

Spiritueel krijgerschap

 

De aanwezigheid van de engel was voelbaar in de kamer – een plechtige stilte daalde op ons neer. De droommonsters lieten de jongeman zien, waar hij nog niet in zijn kracht durfde te gaan staan. Waar hij nog niet eerlijk naar zichzelf was, en waarom. Met de hulp van Michael ging hij de confrontatie aan, en nam zijn innerlijke krijgerschap op. Hij ging staan als spirituele krijger.

Spiritueel maatwerk

 

Als je de meest actuele informatie wilt hebben over je eigen groei- en transformatieproces kun je geen betere leiding krijgen dan van je dromen. Ze zijn voor jou op maat gemaakt. Van huis-tuin-en keuken kwesties die je nog dwars zitten tot delen van je ziel die verwezenlijkt willen worden. Van geliefden die verbinding met je willen maken tot hulp uit andere dimensies van bestaan… Ze zijn altijd zinvol en komen op het goddelijk juiste moment!

Wendy Gillissen
reincarnatietherapie.com

 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.