Doorbreken van taboe rondom geld verdienen met lichtwerk ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland

Als pionier drager van licht maak je je los van oude energieën, denkwijzen, normen en patronen die zijn gebaseerd op angst, tekort en oordelen. Je bent wegverkenner en baant een nieuw pad gebaseerd op bewustzijn, licht, vertrouwen, verbinding, liefde en overvloed. Je stuit hierbij altijd op weerstand: mensen die vanuit de oude energie naar je kijken, zullen vanuit hun oude programmeringen van angst en onbegrip, oordelen over wat jij doet.

Ook rondom het thema geld in combinatie met lichtwerk, kleeft veel oude energie. 

Aannames in de oude energie zijn bijvoorbeeld:

◈ Geld is niet spiritueel.

◈ Als lichtwerker hoef je niet met geld bezig te zijn en mag je al helemaal niet van geld houden.

◈ Een echte lichtwerker vraagt geen geld voor het verspreiden van bewustzijn en licht.

◈ Of: Je mag wel geld vragen, maar dan wel weinig, zodat iedereen het kan betalen en jij gewoon genoeg hebt om van te leven.

◈ Het gaat toch over liefde, daar hoort geen geld bij.

Enz. enz.

Zolang deze oude energie deel uitmaakt van jouw systeem, belemmert dit het innemen van je lichtplek, een vrije doorstroming van energie en de hoeveelheid bronenergie die jij kan belichamen. Zolang jij namelijk de oude energie in je draagt, is er simpelweg minder ruimte voor de energie van wie jij in wezen bent.

Je dient jeZelf, anderen, jouw hogere levensdoel en de groei van bewustzijn op aarde, niet door jezelf klein te houden.

Ook dien je niemand met het genoegen nemen met minder en jezelf tekort doen.

Oude energie en opvattingen zijn diepgeworteld, overgenomen uit familielijnen en collectieve velden, en beïnvloeden je vaak meer dan je je bewust bent.

Er mag en zal grote groei in licht en bewustzijn komen in het thema geld ontvangen voor lichtwerk

 

Door te groeien in bewustzijn, te beseffen wie jij bent, wat jij komt brengen en wat jouw taak en toegevoegde waarde is, kan je meer en meer van jouw wezensenergie in je lichaam bevatten. Dat maakt dat je in contact bent met jouw innerlijke rijkdom. Automatisch gaat dit weerspiegeld worden in je buitenwereld, in de vorm van geld, spullen, je woonomgeving of iets anders wat jij nodig hebt, wat voor jou van waarde is, of wat jouw leven makkelijker, leuker en vrijer maakt.

Door in verbinding met jeZelf en de bron te zijn, krijg je toegang tot overvloedsbewustzijn.

Dus door vast te houden aan oude opvattingen over geld en daarmee aan angst, beperking, gevoel van tekort of afkeer, werk je deze verbinding en ook jouw zielsmissie tegen.

Geld is voor dragers van licht geen doel, maar kan wel een gevolg zijn van het innerlijke proces dat je doormaakt en de thema’s die jij aan het leren bent. Geld is, net als alle andere gematerialiseerde energie op aarde, een weerspiegeling van je innerlijke energie. 

Het is niet per se zo dat door innerlijke groei je heel veel geld krijgt, of dat geld een bewijs is van innerlijke rijkdom. Wel verandert je relatie met en gevoel over geld, samengaand met je energiefrequentie. Er komt vrijheid, waardering, genoeg / overvloed, vertrouwen en stroming, waar eerder beperking, ongenoegen, tekort, angst en stagnatie waren.

Daarbij is geld een middel, dat ervoor kan zorgen dat je met meer gemak, plezier en vertrouwen je lichtwerkertaken kan uitvoeren.

De tijd dat lichtwerk moeilijk, zwaar en alleen was, is voorbij. Je mag je lichtwerk in het licht zetten en je laten ondersteunen door alles wat dit makkelijker en leuker maakt, ook door geld.

Lea van der Eem
www.leavandereem.nl

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland