Door rollercoasters heen op weg naar God in ons ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland


We zitten momenteel in een wel heel speciale periode! Veel mensen voelen zich als een jojo, heen en weer geslingerd tussen oud en nieuw. We raken soms nog verstrengeld in oude delen van onze persoonlijkheid. Deze geven meteen een soort alarm af, van ‘werk aan de winkel’!

Want het voelt zó oncomfortabel om nu nog los te zijn van onze Bronverbinding! Dat is bijna onleefbaar…


❥ Maar dat is wel wat er even gevoelsmatig lijkt te gebeuren, als je over een oud zelfdeel struikelt.

De manier waarop je struikelt hoeft niet altijd heftig te zijn. Je kunt ineens merken dat je ontevreden bent over iets in jezelf, of over iets van een ander. Je kunt je soms in een soort niemandsland voelen, zoekende naar 'wat is dan toch de bedoeling van mijn verdere leven?'

Of je merkt dat je de strijd met iets of iemand wilt aangaan nadat er een overgevoelige snaar is geraakt. De struikeling en de daarop volgende worstelingen kunnen ook heel groots uitpakken! Voor jouw gevoel zit je muurvast in een onmogelijke situatie die maar niet lijkt te kunnen veranderen.

Een opgestapelde onvrede uit vele oude levens; diepe emoties die wroeten tussen verdriet, boosheid en paniek; slapeloze nachten waarin er honderden gedachten in je hoofd blijven spoken en je de volgende dag ingaat met het gevoel jezelf helemaal kwijt te zijn; ervaringen van onrecht waar je je machteloos tegenover voelt staan; wanhoop over dat je je fysiek en energetisch nog steeds niet stabiel voelt; dit kan allemaal in deze dagen de kop opsteken.

 

We gaan nu door een energetisch ‘dal in de tijd’ waarin alle dualiteit zichtbaar wordt


Al onze tweedelingen en afgescheiden delen komen ons tegemoet. Daarbij kunnen we nog weer een laag dieper afdalen, waar verdichte, oeroude karmische ballast zich vrij wil maken.

Ieder deel van ons dat zich nog niet vrij en verlicht voelt zal gaan roepen om aandacht.

❥ De tijd is er rijp voor, om dit werk in onszelf te voltooien.

En natuurlijk gebeurt dit in verhouding tot jouw niveau van bewustzijn. Dus kijk niet naar anderen met bepaalde verwachtingen, vergelijk jouw reis of 'vorderingen' niet met die van een ander.

❥ Ieder mens zal zijn eigen op maat gesneden ervaringen krijgen.

Daarbij is het zo nodig dat iedereen die ervaringen volledig in een eigen tempo mag doorleven.

Niet iedereen zal de keuze hebben gemaakt om in dit leven naar hogere dimensies door te willen groeien


Het is heel waardevol en leerzaam om respect op te brengen voor mensen die nog langer ervaringen willen opdoen in de derde dimensie...

Het ‘dal in de tijd’ is natuurlijk een driedimensionale benaming. Want, als je het vanuit de Lichtwereld bekijkt, is het een feest van verheffing! Er zijn piekdagen om het dal heen waarop we opgetild worden in Licht. Dan voelen we ons hogere Zelf ineens heel dichtbij, dan lijkt de Nieuwe Aarde als vanzelf naar ons toe te komen, omdat we steeds magnetischer worden voor veel hogere Liefdesfrequenties. Dan kunnen we, terwijl we vol ontroering een bloempje in het gras bewonderen, ons ineens helemaal één voelen met de goddelijke schepping.

 

En zo gaan we voorlopig door, als de slinger van een klok, heen en weer tussen licht en donker, tussen één-Zijn en ons afgescheiden voelen van


Ondertussen verwerven we goud! We ontdekken dat er eigenlijk overal Licht is, en dat ‘het bedreigende of negatieve donker’ een creatie van onze eigen mind is. Zo binnen, zo buiten, zo boven, zo beneden.

❥ Ontdek het Licht in jou, en neem dat mee, naar ieder zelfdeel dat zich nog verbannen, uitgestoten, niet gezien en niet geliefd voelt. Je groeit van leerling naar Meester, en kunt in ieder dal een weg omhoog vinden!

 

Geef de moed niet op, besef dat deze jaren de meest intense, maar ook de meest verlichtende zijn waarvoor je speciaal naar de Aarde bent gekomen!

En alles staat tot je beschikking om deze reis goed te kunnen volbrengen!

 

Liefs,

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl

 

Wat mensen het meest vrezen van de dood is dat het leven zal ophouden en dat ze zullen verdwijnen in een leegte, in het niets. De echte angst zou echter niet moeten zijn dat het leven stopt, maar dat het leven 'gewoon' doorgaat, wat betekent dat je onbewust naar het hiernamaals glijdt en een (astrale) werkelijkheid blijft creëren die op angst gebaseerde overtuigingen en emoties weerspiegelt.

 

Het hiernamaals laat veel variatie toe

 

❥ Het is een plaats of dimensie die, meer nog dan de aardse werkelijkheid, je innerlijke toestand weerspiegelt. 

Het is alsof je na je dood weer naar binnen wordt getrokken, en hoe bewuster je bent als je het hiernamaals binnengaat, hoe meer je begrijpt dat je je eigen werkelijkheid creëert, waar je ook bent.

❥ In deze gechannelde boodschap zal Jeshua spreken over het hiernamaals, de wetten van de astrale rijken en hoe je je kunt voorbereiden op een bewuste overgang naar het hiernamaals.

How to prepare for death and the afterlife consciously door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen op zondag 17 juli 2022, 20:00 uur in het Engels.


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.