Door het portaal van de wedergeboorte terug naar de Bron ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Wij worden ondergedompeld in allerlei verschillende energieën. Dat is niet nieuw, maar er is wel het één en ander veranderd. Wij zijn als mensen gevoeliger geworden. Niet te vergelijken met de mens van de 3e dimensie.

Door onze verhoogde trilling voelen wij zo intens. Het kan je rust geven, maar het kan je ook heel onrustig maken.

Niet alleen onze eigen energie is veranderd, maar ook de energieën waar wij, vaak onbewust, mee verbonden zijn. Dat maakt het voor ons niet altijd even gemakkelijk. Ons denkpatroon is nog voor een deel gebaseerd op onze ervaringen in de lagere dimensies.

Bewust leren omgaan met al die energie is niet gemakkelijk, maar wel heel boeiend.

Wij zijn soms onbewust met een energie verbonden, die niet van ons zelf is. Die energie kan door een persoon zijn overgedragen die langs je heen is gelopen. Door iemand waar je aan hebt gedacht. Door iemand waar je aan de telefoon mee hebt gesproken, etc.

Je kan emoties via de energie opvangen die in de kosmos hangen.

Er gebeurt heel veel in deze speciale periode en daar is niet iedereen blij mee. Er hangen naast positieve emoties dus ook negatieve emoties. Dat is iets waar wij ons niet altijd bewust van zijn.

De energie op aarde verandert voortdurend. Wij zien de energie trilling op aarde verhogen. Onze eigen energie trilling loopt daar vaak niet mee in gelijke pas. Dat is iets waar wij bewust mee aan de slag “moeten”. Dat gaat niet vanzelf.

Je kan het idee krijgen dat het in deze hogere dimensies moeilijker is geworden om zo gevoelig te zijn. Wanneer je je niet bewust bent van de invloeden van de energie, is dat ook zo.

Je kan ook het spel van de energie gaan spelen. Wij zijn universele wezen en kinderen van het licht. Wij hebben vele levens lang in deze hoge trilling doorgebracht. De cirkels worden rond en gaan zich weer sluiten. Door je aandacht bewust op positieve energie te richten zal je merken dat je energie ineens op een ander trillingsniveau terecht komt.

Door in stilte te voelen waar je onrustige gevoelens vandaan komen, krijg je meestal snel te zien wat de oorzaak is van je “onrust”.

Ga dan eens met je aandacht naar Moeder Aarde en voel hoe de energie daar is veranderd

 

Hoe de natuur is veranderd in energie... Voel de positieve invloed die Moeder Aarde op ons heeft. Wij mogen daar ons mee “voeden” en niet alleen met haar energie.

Ga zitten in het gras, voel die weidsheid om je heen. Voel de trilling van Moeder Aarde. Voel je verbinding met Moeder Aarde en de rust komt weer terug. Het spelen met energie is een prachtig spel. Energie kent geen grenzen. Energie verandert van trilling en dat is iets dat WIJ zelf kunnen doen.

Je trilling verhogen heeft veel met je bewustzijn te maken. Kijk naar iets dat je positief ontroerd en je zal het voelen. Je “smelt” letterlijk. Je energie wordt heel zacht. Zo kan je zo gemakkelijk je eigen gevoelens naar positief ombuigen. De stilte is er. Je hoeft je er maar mee te verbinden.

Dan komt er een open verbinding in je hart. Dan gaan de deuren en portalen open. Dan voelen je weer waar je ooit vandaan bent gekomen. Dan ben je weer verbonden met de BRON.

Ik ben het licht, ik ben liefde, ik ben.

Namasté

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.comBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.