Door diepe dalen en over hoge bergen ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

In deze tijd gebeurt er met iedereen onbevattelijk veel. We gaan door diepe dalen en over hoge bergen. Het is verrijkend, louterend, verheffend, bevrijdend, opluchtend en ontkrampend. Maar het is soms ook pijnlijk, zwaar, verwarrend en vermoeiend. Oude ritmes van dag en nacht worden verstoord, we worden uit alle patronen en houvasten los geschud zodat ons ego hoe dan ook zal openbreken.

❥ Alle schone schijn gaat aan diggelen, en wat overblijft is een prille, maar onverwoestbare Goddelijke Aanwezigheid in onszelf.

Al deze processen zijn dienstbaar aan ons ontwaken, als geboorteweeën naar een totaal nieuw leven dat volledig vanuit onvoorwaardelijke Liefde vorm zal krijgen!

Er wordt een appèl gedaan op ons uithoudingsvermogen, op ons geduld en op ons vertrouwen. De oproep van ons hogere Zelf om nu werkelijk als soevereine wezens via onze eigen innerlijke verbinding met de Lichtwereld onze weg naar het Goddelijke te vervolgen, kan niet langer genegeerd worden!

Bij velen begint ook het ego op te spelen; we worden nog opener, komen in een diepere overgave en daarmee komt zowel het donker als het licht meer naar buiten. Dit zorgt voor zowel intense triggers en versnelde processen, als ook voor een diepere verbinding tussen gelijkgestemden. In diepe dalen en op hoge bergen vinden vele Zielemaatjes van ooit elkaar weer terug, om elkaar te spiegelen en te ondersteunen.

❥ De nieuwe tijd komt er echt aan hoor. De overgang van oud naar nieuw wordt volledig door het Christus Bewustzijn omarmd, en ondersteund door ontelbare Lichtwezens uit de hogere dimensies. We dragen ze innerlijk en energetisch al bij ons.

Het kost tijd om dit Christus Bewustzijn toe te eigenen en te belichamen. Het vraagt om een hele subtiele afstemming om de nieuwe creaties vanuit dat bewustzijn op Aarde vorm te laten krijgen. En het vraagt om een groot vertrouwen, omdat er nog veel oude vormen aanwezig zijn die eerst afgebroken zullen gaan worden. Afbraak herinnert ons aan vernietiging, maar deze keer is het een hergeboorteproces in plaats van een volgende ondergang.

Dat grote delen van de wereld in een Lockdown worden gezet kun je vanuit een hoger perspectief ook als dienstbaar zien aan de geboorte van de nieuwe mens in het nieuwe leven. Temidden van het doorrennen in de oude wereld, en het - vanuit het oude mannelijke- maar doorzwoegen in de oude vormen, lopen er steeds meer mensen vast. Zonder er een drama van te hoeven maken komt er een duidelijke boodschap naar boven:

Het is de hoogste tijd om te gaan schouwen naar alle patronen die ons zo ver van onze Bronverbinding en van onze Zelfliefde hebben weggeleid

 

We worden voor de tweede keer dit jaar stilgezet om te kunnen reflecteren op onszelf en op ons leven. Willen we zo doorgaan, met het vernietigen en uitputten van onszelf en de Aarde? Of heeft ons Goddelijke Zelf een veel beter plan, dat we nu eindelijk vanuit de rust kunnen gaan horen? Durven we dit veel liefdevollere plan ook serieus te gaan nemen, onze oude houvasten los te laten en ons innerlijk vanuit hogere dimensies te laten leiden ?

Het is een historisch hoogtepunt en een prachtige ommekeer van de mensheid waar we nu samen voor staan! Moge zowel de diepe dalen als de hoge bergen je bemoedigen om vooral door te gaan op jouw weg naar bevrijding van alles wat liefdeloos was, van alles waarmee je jezelf tekort hebt gedaan. Blijf je Licht voeden en houd de verbinding met jouw Goddelijke Zelf warm!

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.