Dompel jezelf onder in vertrouwen en het Leven zal tot je komen ♥ Luc van Ewijk ♥ Lichtwerkers Nederland

Geef jezelf maar over aan het leven. Laat jezelf maar onder dompelen in vertrouwen en het leven zal tot je komen.

Dit is toch niet meer de tijd om te strijden tegen wat nu is. Heb jij al besloten jezelf over te geven aan de stroom van het leven?

In deze positie hoef je jezelf niet meer druk te maken over van alles en nog wat. Je hoeft niet meer eindeloos te piekeren en rondjes te draaien in je hoofd.

Alles wat je wilt is er al. En dit kan jij gaan ervaren in je dagelijkse leven. Het enige dat daarvoor nodig is, is de stap die je neemt om alles uit handen te geven.

En als je dan besluit om dit te doen kun je lekker achterover leunen en het Universum zijn werk laten doen. Of God, welke naam je er ook wilt geven aan die eindeloze bron van creatie.

Als je één wordt met deze stroom ga je leren samenwerken met het Universum. Op deze manier creëer jij je mooiste dromen. Je staat dan niet met de politiepet op om de hele tijd richtingen aan te geven, alles te willen controleren en aan te sturen. Je staat ook niet eindeloos bonnetjes uit te schrijven voor alles dat je niet wilt in je leven.

Door de staat van overgave kan het Universum door jou heen aan het werk gaan. Jijzelf doet de pet af en staat jezelf dan niet meer in de weg met die controle moves. Want je hebt dit waarschijnlijk je hele leven lang op oude manier gedaan en die is in de oude tijd achtergebleven. Als je dus weet door je ervaring wat niet werkt, kan je zorgen dat het wel werkt.

Doe je er dan vervolgens ook iets mee of modder je dan toch maar wat aan?

Spiritualiteit mag zijn gepaste plaats gaan innemen. Tenminste, dat kan als jij daarvoor kiest. Door dankbaarheid te oefenen kom je in die staat van Liefde terecht. Dat is pas het dagelijks voeden van de plant die binnenin je leeft. En die daardoor groter wordt.

En wees toch alsjeblieft niet bang om te vragen. Want vragen heb je altijd al gedaan, al was dat vaak onbewust. Het bezig zijn met dingen die je trilling verlagen is ook automatisch vragen om meer ellende in je leven te creëren. 

Nu ben je op het pad waar je leert om bewust te vragen, om de dingen die zeer welkom zijn in je leven. En het mooie is, dat het manifesteren van een knoop net zo makkelijk is voor het Universum, dan het manifesteren van een gezond lichaam, of die cabrio met open dak, of dat leuke rokje. U vraagt maar en wij helpen u graag verder. En als het stil blijft aan jouw kant van de verbinding, wordt de hoorn er nog steeds niet opgegooid.
Wat een onvoorwaardelijkheid naar ons toe. Het zou fijn zijn als we net zo onvoorwaardelijk zouden zijn naar hen.

Je kan dus elk moment de hoorn beetpakken en doorgeven wat je wenst. Het is eigenlijk net zo gemakkelijk als bestellen bij de chinees. Maar wij maken het zelf zo moeilijk in onze hoofden.

We zijn geen menselijke wezentjes die alles op eigen houtje moeten bewerkstelligen. Dat zou wat zijn. Dat maakt pas angst in de mensen los. Daarmee geven we direct onze creatie kracht uit handen. Dat is zo zonde!

Gelukkig doen dit tenslotte samen. Allemaal individueel zodat we het collectief in beweging krijgen. Daarom telt iedere glimlach. Daarom telt iedere vriendelijke actie, elke dankbare zegening. We doen het ook als eenheid, omdat wij zelf het Universum zijn. Niks kleine nietige mensen.

Op deze manier ontstijgen we samen de dualiteit van alle lagere stukken in onszelf. En zo kom je weer in je kracht, het voelt namelijk goed om vriendelijk te zijn. Ook zo bewegen wij onszelf dus naar die staat van zijn toe.

Als je je nog laat leiden door angst ben je nog niet in Liefde. De keuze om voor liefde te kiezen is de enige keuze die je te maken hebt. 

Angst wordt handig gebruikt door machthebbers, die ook een deel zijn van die ene bron. Angst gaat voort als een virus in deze tijd, omdat veel mensen bang zijn. En laten we eerlijk wezen, bang zijn we allemaal wel. We hebben allemaal wel iets om bang voor te zijn. We zijn ook allemaal in deze grootse transformatie om los te breken van al die oude angsten. Dit beweegt ons ook om onszelf te worden.

Hetzelfde is gedaan door de kerk, omdat wij God niet waardig zouden zijn. Dat kan misschien in het misboekje staan, maar het is niet waar.

Je hoeft niemand zijn voeten te kussen of iets te doen of te laten op de planeet van de vrije wil. Waarom zouden we anders een vrije wil hebben gekregen? De ene die alles is, vraagt om jezelf te zijn en te doen wat goed voelt voor jou, zodat jij jezelf kan leren kennen en jij je mooiste leven kan leiden. En juist door te doen waar jou hart zo naar verlangt maak je ook de wereld een fijnere plaats. En daarom is het ook zo belangrijk jezelf als eerste prioriteit te zien. Dat dat egoïstisch zou zijn is slechts nog wat oude energie.

We zullen branden als één groot kampvuur. Niet omdat er een hel zou zijn die brandt, maar het vuur van geborgenheid en liefde. Dat de harten weer aangestoken worden en alle mensen zullen helen van al die oude pijnen. Ontsteek het licht in jezelf en je zet de wereld in vuur en vlam.

Jij bent je eigen inspiratiebron. Jij bent uniek. Jij bent waardig. Jij bent geliefd.

Twijfel niet meer aan die oude onzin dat dit niet zo zou zijn. Dat is alleen maar voeding voor die oude dorre plant. Hiermee geef jij jouw nieuwe zelf geen water.

Ook als je voelt dat het belangrijk voor je zou zijn, om jezelf te shiften naar een omgeving waar jij natuurlijk open kan gaan als een bloem, beweeg dan die richting uit.

Kies ervoor de juiste bloem in jezelf water te geven. Mensen in de oude energie zetten je misschien op een dwaalspoor. En dat kan alleen maar gebeuren als jij de nieuwe energie nog niet helemaal eigen hebt gemaakt. Het is ook zo onwennig als alles in jezelf veranderd, dat je niet meer weet wie je nou precies bent. Daarom mag je ook meer bezig zijn met jezelf. 

Leer dus wat zuiniger om te gaan met jouw licht door je omgeving selectiever te gaan kiezen. In jouw proces van de nieuwe jij kan het alleen maar zwaarder zijn om in de buurt te blijven van mensen die steeds opnieuw voor angst kiezen. 

Het is zo jammer dat zoveel mensen op hun sterfbed spijt voelen niet geleefd te hebben. Of mensen die sterven met zoveel haat en wrok in hun hart. Dat zijn vaak mensen die jou geen liefde konden geven, maar ook niet zichzelf. Zij hebben de privilege niet ervaart om een bewuste bronverbinding te hebben. En als je het zo bekijkt groeit je compassie. En kun je ook houden van ze op afstand.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Denise Diekstra
www.lichtwerkersnederland.nl

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland