Dit zijn tijden waarin je knopen doorhakt ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

De energie knispert en knettert als gek in deze dagen, en dat mag je best figuurlijk én letterlijk zien. Figuurlijk omdat we op de top van een hoge golf varen, waarbij een massa nieuwe inzichten, nieuwe ideeën, plotse wendingen, nieuwe keuzes en een gevoel van opwinding en nieuwe lichtheid kunnen maken dat je soms ook innerlijk 'help' kan roepen, omdat er zich zoveel tegelijk aandient en het fysiek en emotioneel moeilijk kan zijn om het allemaal te vatten en vast te houden.

Elke verstoring van dit bewustzijnsveld kan je ongemakkelijk en geïrriteerd maken, en alle stagnatie, weerstand en onwil om ruimer te kijken en te zijn van mensen om je heen of die je ziet in de wereld kan steeds moeilijker te verdragen zijn.

Dit zijn dan ook tijden waarin je knopen door zal gaan hakken, dat je radicale keuzes zal maken voor het ene, en het andere definitief zal loslaten in liefde.

Letterlijk kan je hele energieveld (en zenuwstelsel) vaak trillen, je kan last hebben van een onrustig hart, van emotionaliteit, van trage spijsvertering, en vooral veel honger, moeite om niet té veel zoet/zout/vet te eten, en de vreemde dromen blijven.

 

Ook de Aarde herschikt zijn energieën, zoals je ziet aan het grote aantal aardbevingen en vulkaanuitbarstingen.


Het doet goed om de grote energieverschuiving concreet te maken: je kasten opruimen en de inhoud selecteren en herschikken, voorwerpen waar teveel 'oude' energie aan kleeft verwijderen, veel frisse lucht en water in je huis laten, je administratie in orde maken, en vooral zélf veel bewegen.

De Nieuwe Maan die er zaterdag aan komt kan je nog verder op weg duwen, wat betreft de veranderingen die jij wil aanbrengen.

En misschien bots je dan wel hier en daar op kleine stukjes onwil, en kleine verlangens om 'het allemaal maar zo te laten zoals het was', of angsten die plots opduiken wanneer je beseft dat je het nu allemaal wel heel concreet zal gaan maken de komende maanden en jaren. En dat is helemaal oké, het hoort bij het veranderingsproces, en zacht en vriendelijk zijn voor jezelf helpt. Maar heb ook de durf om jezelf soms ook wakker te schudden en al de kracht die je hebt en bént op te gaan pakken, en vooruit te gaan. Doé maar, je kan het.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.