Dit is voor ieder een nieuw territorium ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Het blijft een vreemd contrast: deze schitterende lentedagen, de ontwakende natuur in al haar pracht, de goodwill en vibes van broederschap met daartussenin telkens het besef van 'de maatregelen', het horen van 'de cijfers', en het vele leed overal in de wereld en misschien ook ergens om je heen.

Maar zoals je weet schijnt de Zon, schijnt jouw Zon, altijd ergens boven de wolken. En als je de moeite doet voor wat meditatie, energetisch werk, reciteren van mantra's, bidden, of net wat extra fysiek of ander aardingswerk en in de natuur zijn, dan ontdek je misschien heel veel heldere Lichtheid, een soort gevoel alsof je in een nieuwe wereld bent, alsof je pas geboren bent, en kwetsbaar en nieuwsgierig rondkijkt, een beetje zoekend en proberend, volop aan het ontdekken.

Dit is voor ieder een nieuw territorium, één waarvan we de spelregels nog moeten leren kennen, waarvan de komende jaren nieuwe spelregels zullen worden opgesteld, en waarin een houding van flexibiliteit, bereidheid tot improviseren, zelf-zorg en zorg voor anderen de meeste kans brengt om vlot door deze tijd te gaan.

Niets is nog zoals het was, niets is al zoals het zal zijn later. Er is nu alleen nog het grote en ruime NU, waarin we ons alleen maar kunnen overgeven aan het huidige moment, en telkens opnieuw kijken en beslissen wat we kunnen doen in dat moment, wat het meest zinvolle en essentiële is. Een collectieve terugkeer naar de eenvoud. En een collectieve groei in mededogen en respect, voor elkaar.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.