Dit is hoe spirituele groei hoort te werken ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland

Welkom beste lezers, van de Arcturian Group boodschappen. We zien jouw licht en dat van vele anderen over de hele wereld zich uitbreiden terwijl je je een weg baant door persoonlijk en wereldwijd puin naar nieuwe niveaus van bewustzijn.

 

De wereld verandert, maar je kunt het nog niet zien, aangezien de dichtheden van het verleden steeds weer naar boven komen en alles overschaduwen. Het is jouw taak om het proces toe te laten lieverds, erop vertrouwend dat er veel gebeurt waarvan je je nog niet bewust bent.

Alles verloopt volgens plan.

 

We weten dat sommigen van jullie beginnen te voelen dat deze en andere boodschappen - waarvan je hield en waarop je vertrouwde voor begeleiding - misschien niet langer tot je spreken zoals ze dat eens hebben gedaan. Verheug je als dit zo is, want het uiteindelijke doel van elke echte spirituele lering is om de student te brengen naar waar ze de uiterlijke leraar niet langer nodig hebben, omdat ze een bewustzijnsniveau hebben bereikt dat in staat is om toegang te krijgen tot informatie, begeleiding en spirituele instructie van binnenuit, waar het bestaat in oneindig pure vorm.

 

Leringen, tradities en religies die niet toelaten dat hun volgelingen verder groeien dan het niveau waarop deze leringen bestaan, zijn geen ware leringen.

Hoog resonerende waarheidsleringen zullen altijd vrijheid en empowerment bieden, nooit slavernij. Sta jezelf toe om steeds verder te gaan en te blijven groeien dan wat jouw hoogste realiteit zou kunnen zijn, zelfs als je weerstand ondervindt van degenen die nog steeds in lijn zijn met datgene waar jij nu aan voorbij bent gegroeid. Evolutie is een continu, oneindig proces.

 

Wanneer een spirituele waarheid naar je toe springt vanuit een artikel, kanaal, een boek, of gewoon zich aandient in gedachten en diep met jou resoneert, betekent dit dat je bereid bent om het in je bewustzijn te integreren. Neem het goddelijke idee mee in je meditatie, voel het, denk erover na, kauw erop en verken de driedimensionale concepten versus de realiteit. Bedenk hoe het de wereld op alle niveaus beïnvloedt. Je zult ontdekken dat - wanneer het je bedoeling is om een bepaalde waarheid dieper te begrijpen - deze zich zal ontvouwen en aan jou zal openbaren. Dit is hoe je van binnenuit wordt onderwezen.

 

Als  je opmerkt dat delen van deze of andere berichten die je leest, oud aan beginnen te voelen, betekent dit waarschijnlijk dat je de leringen in je bewustzijn hebt geïntegreerd en dat ze jou zijn geworden. 

Als je dat nog niet hebt gedaan, zul je al snel merken dat veel favoriete channelings, boeken, groepen, lessen etc - waar je van hield en waar je naar uitgekeken hebt voor spirituele informatie en begeleiding - saai beginnen te worden.

 

Dit is hoe spirituele groei hoort te werken.


Het betekent dat je een niveau van bewustzijn hebt bereikt dat in staat is om rechtstreeks te ontvangen, in plaats van via een ander persoon of ding buiten jezelf.

Verheug je als dit gebeurt, want dat is wat je zocht.

 

Dit niveau kan af en toe beangstigend aanvoelen voor een waarheidsstudent. Ze vinden het leuk om zoekers te zijn en ze willen alle dingen blijven doen die ze kennen. Er is een kameraadschap met andere zoekers en dat is wat ze gewend zijn. Het is comfortabel omdat als zoeker de verantwoordelijkheid bij anderen ligt. Als vinder, staat het op zichzelf.

 

De meesten die op dit moment ontwaakt zijn, zijn een combinatie van de zoeker en de vinder, want dat is de manier is waarop het gewoonlijk werkt, maar het is belangrijk om het vindersgedeelte van het zelf te laten groeien en volwassen te worden. Als je accepteert dat je een vinder bent, kun je meer van jezelf houden en de kracht terugwinnen die je onschuldig hebt weggegeven en die je misschien nog steeds aan anderen weggeeft. Vinders leven in de wereld, maar behoren er niet toe.

De energie van transformatie is aangekomen en alles verloopt volgens plan. De energie waarvan je momenteel getuige bent als geweld en pijn, vertegenwoordigt het blootleggen en oplossen van uiterlijke effecten gevormd door energieën van dualiteit, scheiding en het geloof in twee machten.

 

Alles wat bestaat is Goddelijk Bewustzijn, puur Licht. Alles is in en van dit Licht. Jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam zijn geen afzonderlijke delen van jou, maar zijn eerder facetten van je lichaam dat puur Licht is. Begin jezelf en anderen als Licht te zien.

Laat de behoeftes zoals verplichting en strijd los, om alles en iedereen te genezen, te veranderen en te corrigeren en begin in plaats daarvan de aanwezigheid van hun Licht te erkennen.

 

Jou is vaak verteld om "licht te sturen" naar iemand in nood. Breng dit nu eens naar het volgende niveau, en in plaats van Licht te sturen, "zie hun licht" en erken HET als al reeds aanwezig in de persoon. Begroet elke vreemdeling, beantwoord elk telefoontje en observeer degenen die je op televisie of in het nieuws ziet met een besef van hun altijd aanwezige Licht dat verborgen is voor de menselijke ogen.

 

Leven op dit niveau betekent niet dat je geen praktische begeleiding meer kunt bieden als je daarom wordt gevraagd, en het betekent ook niet dat je nooit meer een soort van hulp moet zoeken, zoals bijvoorbeeld naar een dokter gaan. Intellectueel bewust worden van de absolute waarheid betekent niet dat je er vanaf dat moment star aan vast moet blijven houden. Veel serieuze, spirituele studenten maken stappen in de valkuil om te proberen de één of andere absolute waarheid na te leven die ze hebben geleerd, nog voordat het hun bewustzijnsstaat is geworden.

 

Omdat de aarde een planeet is van tijd en ruimte, heeft intellectueel bekende waarheid -tijd nodig om te groeien en te versterken door zelfreflectie en oefening, voordat een volledige integratie daarvan kan plaatsvinden.

Het spirituele evolutieproces begint als geleidelijk bewustzijn en intellectuele kennis, maar moet worden doorleefd en volledig worden geïntegreerd voordat het iemands bereikte bewustzijnsstaat wordt. Toen de energie in de wereld nog erg dicht was duurde dit proces vele levens, maar in de hogere resonantie van vandaag gebeurt dit veel sneller.

 

Het is belangrijk dat je jouw evolutieproces laat ontvouwen, zonder dat je het probeert te definiëren, begeleiden of beïnvloeden.

De meesten van jullie zijn getraind om je spirituele leven te leiden met richtlijnen en regels die je in andere levens, kloosters en ashrams enz. hebt geleerd. Velen van jullie waren serieuze studenten op de oude Egyptische scholen en dragen nog steeds de invloeden van die levens met je mee. Laat het nu allemaal los en laat elke dag jou brengen wat je nodig hebt, op welk niveau dat ook nodig is om vollediger te ontwaken.

 

Voel je niet schuldig als je begeleid wordt naar een dokter of spiritueel leraar / adviseur. Hulp wordt geboden op alle niveaus van bewustzijn en geen ervan is minder dan een ander als het met liefde en dienstbaarheid wordt gedaan. Net als al het andere, is het een kwestie van energetische afstemming. Als jouw bewustzijn meer in overeenstemming is met de standaardgeneeskunde, ga er dan mee akkoord. Als je meer in overeenstemming bent met holistische geneeskunde, ga daar dan mee akkoord. Als je een niveau van bewust besef van de eenheid met volledigheid hebt bereikt, laat dan de gezondheid en welzijn voor je ontvouwen.

 

Weerstand die gebaseerd is op de geloofsovertuiging dat jij je vast moet houden aan de één of andere absolute waarheid - ondanks dat je je er nog niet bewust van bent - zal in feite als een blokkade werken, omdat het realiteit en kracht geeft aan het probleem dat je probeert te overstijgen. Ga naar binnen en zoek advies over deze kwesties en geloof nooit dat je geestelijk gefaald hebt als je besluit om hulp te zoeken die bij jou past.

 

 

Het is onmogelijk om spiritueel terug te gaan naar niveaus die je ontgroeid bent, want evolutie is een voortdurende reis van ontwaken die niet wordt beheerst of beïnvloed door de concepten van het menselijk denken. Laat je intuïtie je leiden naar die dingen, die in lijn zijn met je huidige bewustzijnsstaat.

Het doen alsof er een bepaalde bewustzijnsstaat is bereikt, is een driedimensionale activiteit en houdt mensen rondom de persoon die het doet niet voor de gek. Dit wordt gemakkelijk waargenomen bij veel wereldleiders, bij politici die hopen om gekozen te worden, bij degenen die beroemd willen worden en bij velen die wanhopig op zoek zijn naar de erkenning en liefde waarvan zij denken dat ze buiten hen te vinden zijn.

 

De waarheid is een zaadje dat stilletjes en in het geheim moet rusten en sterk moet worden in de veiligheid van je hart, waar het wordt beschermd tegen critici, neezeggers en degenen die het van je 'af willen nemen' totdat het kan ontkiemen en zich kan uiten in jou, als jou en door jou heen. Je zult weten wanneer een waarheid je bewustzijnsstaat is geworden, want het wordt gewoon jou, je automatische gewaarzijn en reactie in alle situaties.

 

Sta jezelf toe om te groeien en uit te breiden op manieren die het hoogste en het beste voor je zijn, zonder eraan te twijfelen dat je altijd wordt geleid door je Hogere Zelf die weet waar je moet zijn, hoe je daar moet komen en wanneer. Dit is hoe je je ontvouwt in het kennen en liefhebben van jezelf als  je zelf.

 

Accepteer dat jouw reis misschien niet op die van anderen lijkt in het besef dat alle paden, ongeacht hoe bizar of verwrongen ze voor het menselijk denken mogen lijken, uiteindelijk leiden tot de spirituele realisatie van EEN. (Ascensie) Het kan niet anders zijn, want het is wat jullie allemaal zijn - de Goddelijke wezens in vermomming.

 

 

Wij zijn de Arcturian Group


Marilyn Raffaele
www.onenessofall.com 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.