Dit is een week met doorbraken, nieuwe keuzes, nieuwe inzichten en onvoorspelbaarheid ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Mocht je het nog niet hebben gevoeld, dit is een week met doorbraken, nieuwe keuzes, nieuwe inzichten en onvoorspelbaarheid.

De planeetstanden, de energetische golven en/of de algemene situatie kunnen maken dat je je nerveus, gefrustreerd, lastig en gestretcht voelt.

Onrust, dooreengeschud worden, irritatie, weerstand, het hoort bij peridoes als deze, waarin elke vezel van je lichaam en elk partikel van je aura vraagt om op een hoger niveau te worden gebracht.

Dat hoger niveau, je weet wel, een toestand met meer harmonie, liefde, vrede en heel zijn.

Het kan zijn dat het goed voor je is nu om extra rust te nemen, alle golven door je heen te laten gaan, en geduldig in het moment te zijn.

Misschien ontdek je dat dat moment best leuk kan zijn, en dat het je goed doet om nu extra zacht voor jezelf te zijn.

Het kan ook zijn dat je nu jezelf op een hoger level brengt door dié concrete stappen voor te bereiden waarvan je weet dat ze nodig zijn voor je.

Rustig maar zeker.

Dit is een keerpuntjaar, dat weet je, een jaar waarin je vaak innerlijk de vraag zal voelen opborrelen of je het nog op dezelfde manier wil aanpakken, of niet.

Het kan ook zijn dat je volop geniet van plannen tot vernieuwing, van het spelen met je inspiratie en mogelijkheden, zodat je, wanneer het moment gekomen is om in actie te schieten, klaar bent om te doen wat nodig is om je vernieuwing concreet te maken.

Moge de Nieuwe Maan van deze week je inspireren tot dat wat voor jou nu het hoogste en beste is. En heb de durf ervoor te gaan.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.