Na de diepe zuivering en mega-schoonmaak van de afgelopen weken.. ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Na de diepe zuivering en mega-schoonmaak van de afgelopen weken is er opnieuw ruimte vrijgekomen voor hoop, vereniging, vernieuwing, positieve groei, en helderheid.

De energie van deze week blijft wel intens, alsof ieder op dit moment veel meer voeling heeft met wat er écht toe doet in zijn/haar leven, alsof prioriteiten duidelijker worden gezien, en een nieuwe frisheid en moed het maken van nieuwe stappen vergemakkelijkt.

Toch nodigt deze week je nogmaals en meer dan ooit uit om alert te zijn voor waar jij jouw aandacht/energie op richt, want dat wordt sterker, dat weet je.

Dat geldt voor de dingen in jouw eigen leven, maar dat geldt ook voor de energie in de hele wereld.

De Nieuwe Maan van 15 november kan van jou een medestander maken in de grote vernieuwingsbeweging op deze planeet, die kiest voor liefde, vereniging, opening, bevrijding, samenwerking, bereidheid tot verwerken en overstijgen van wat ons verdeelt, - om te beginnen in jouw eigen leven en kring om je heen.

De energie van deze Nieuwe Maan (zeer transformerend) kan je helpen te zien waar jij jezelf en je leven en je positieve stroom blokkeert. Hij helpt je ontdekken met welke overtuigingen jij jezelf vast zet, en diep te voelen dat je zélf alle tools in handen hebt om iets mooi(er)s te maken van je weg en je leven.

Neem je dromen en wensen au serieux, geloof in je Zélf, heb vertrouwen, maar heb ook geduld, want ontwikkelingen vragen soms tijd (soms veel tijd), eer alle aspecten in je leven zo geschikt zijn dat je plots die manifestaties in realisatie ziet gaan waarvan je in je hart al een hele tijd droomde.

Je weet dat je leven ontstaat en gecreëerd wordt vanuit de dromen in je hart - wees je dus bewust van al wat jij zelf bewust en onbewust uitstuurt - want sommige dingen dragen bij aan jouw positieve groei, terwijl andere dingen (vooral blokkerende overtuigingen, te lang vasthouden aan een lager energieveld waarin je eigenlijk niet meer thuishoort, en jezelf niet graag genoeg zien om jezelf alle moois te gunnen dat je verdient) je nodeloos lang tegenhouden op je weg.

Ja, de planeetstanden, de sterk transformerende en hoge trilling van dit 'masterclass'-jaar kunnen je danig dooreenschudden, maar weet dat dat soms eens nodig is, om alles in het voor jou juiste perspectief te leren zien. En eens je het ziet, kan je verder.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.