Deze Pasen jouw opstanding? ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland

Weet jij dat je de eerste 7 jaren van je leven een spons was?

Tot je zevende levensjaar zijn je hersengolven hetzelfde als van een volwassene die slaapt.

In die zeven jaar tijd heb jij je onbewuste gebouwd.

Dat heeft een praktische kant, waardoor je nu kunt lopen zonder daarover na te denken en nog zoveel meer praktische dingen. Je onbewuste is als een prachtige automatische piloot. 

Uit onderzoek is gebleken dat mensen voor meer dan 90% onbewust zijn gedurende de dag door, waardoor de kwaliteit van je onbewuste erg belangrijk is voor je welbevinden.

Helaas is die kwaliteit vaak te laag om in de paasgedachte de hemel op aarde te ervaren. 

Dit komt meestal doordat je op jonge leeftijd bent geleerd dat je niet prachtig bent precies zoals je bent, dat het niet uitmaakt wat voor jou goed voelt en jij vrij bent om dat te doen. Nee, meestal kreeg je regels en dogma’s en dien je jezelf goed te gedragen en goed te presteren, anders zijn je opvoeders teleurgesteld in je of erger, en was je vaak slachtoffer van de grillen van je omgeving. 

Jeshua’s opstanding die we vandaag vieren is een prachtig voorbeeld van een mens, ziel, dronken van de liefde van ‘God’, waardoor hij kon houden van zichzelf als dat God van hem houdt, met het gevolg dat hij zoveel te geven had/heeft.

Iedere dag van zijn leven herinnerde hij iedereen eraan, dat hij hun gelijke is en zij dat ook kunnen ervaren en hij jou nu indirect hieraan herinnert. 

Waarschijnlijk is jouw onbewuste zo geprogrammeerd, dat jouw handelen en hoe jij in de wereld staat, sterk is beïnvloed in jouw eerste 7 jaren.

De spijkers in de handen en benen tijdens de kruisiging zijn hiervoor een soort letterlijke beeldspraak.

Je leeftijd maakt niet uit, aangezien ik ervan uitga dat je boven de zeven jaar bent als je deze informatie tot je neemt, jij kan jezelf hiervan bevrijden. 

Ik hoor vaker mensen spreken over de verschuiving van 3D naar 5D en dat, dat binnenkort gaat gebeuren.

Persoonlijk denk ik dat mensen het hier hebben over deze beeldspraak, jezelf van het kruis halen en vrij te zijn om je eigen authentieke zelf te zijn. Dus alle regels, wetten en verplichtingen los te laten en nog maar één richtlijn te hebben en dat is van jezelf houden zoals God van jou houdt. 

Mocht je nog niet weten waar je gevoel vandaan komt dan herhaal ik dat hier nog eens en zal ik mogelijk de rest van mijn leven blijven herhalen;

“Je gevoel is de mening van je ziel, over de gedachten die je denkt ''


Je ziel, God, spirit, Jan of Piet, of welk woord je leuk vindt is;  liefde

 

Als jij jezelf niet goed genoeg vindt, te dun, te dik, te kort, te lang, te lelijk, te dom, voel jij je bagger slecht. Maar waarom?

Jouw ziel vindt jou prachtig en doet niet mee aan vervelende gedachten over jezelf of anderen, daarom voel jij je bagger. Maar vind jij jezelf, prachtig, een wonder, een zegen, etc, dan voel jij je heerlijk omdat de ziel het daarmee eens is. 

 

Houden van jezelf zoals de ziel van jou houdt, is het Koninkrijk der Hemelen binnengaan waar Jeshua het zo vaak over had en daaraan toevoegde; “de rest zal je gegeven worden.” Dit is ergens ook logisch want zoek jij een baan of een partner, als jij verliefd bent op jezelf dan ben je onweerstaanbaar. 

Vaak is je onbewuste geprogrammeerd om niet egoïstisch te zijn als gevolg van voorwaardelijke liefde in jouw omgeving


Jij moest niet doen wat goed voelde voor jou, maar wat goed voelde voor je opvoeders, voor je leraren, etc. om bij de beeldspraak te blijven van spijkers uit je handen en benen trekken. Zo heftig kan het zijn, om de houding aan te nemen dat niets belangrijker is dan dat jij je goed voelt en dus in uitlijning bent met je ziel.

De irritaties en innerlijke onvrede en ook de angsten waar zoveel mensen last van hebben in deze tijd, zijn als de weeën voor deze bevalling van 3D naar 5D. Soms is een bevalling een soepel proces, persoonlijk heb ik zelf twee heftige bevallingen meegemaakt en zo zal deze overgang van het ego naar het hart voor iedereen anders zijn.

Hogere trillingen het onderbewustzijn inpompen

 

Omdat je onbewust bent als je slaapt, kan het heel handig zijn om liefdevolle boodschappen aan te hebben staan zoals de vele mp3’s die we in de webshop hebben waarvan er ook veel gratis beschikbaar zijn. Volgens wetenschappers komt dit doordat het dan direct je onbewuste ingaat. Persoonlijk merk ik zelf en hoor ik hierover succesverhalen en deel ik daarom deze tip. 

Mediteren (15 minuten maximaal, je best doen even niet te denken) en heerlijk in de natuur zijn, doen ook wonderen.

Realiseer jezelf dat de waarheid is, dat je altijd nu bent, nooit in het verleden en nooit in het heden, dat zijn alleen gedachtes!

Jij bent altijd nu, maar ben je, en voel jij je altijd vrij om te doen wat goed voelt voor jou, NU? 

 

Je bent een prachtig kind van Spirit, altijd nu en met een intuïtie in jezelf, die de beste weg weet voor jou om jouw droomleven te leven. Maak je vrij van de echo van het verleden, ook wel het ego genoemd. Laat al de zielige slachtofferrollen los, want die voelen niet goed en niemand wil die horen. Laat je problemen los en ga van overleven naar leven. 

Stop met het verwende kind te spelen die alleen maar blij wordt als die zijn zin krijgt. Stop met wachten op geld, de ideale partner, etc, voordat jij je goed kunt voelen.

❥ Jij kunt zelf je gedachten kiezen en het gevoel dat je hebt is de mening van de ziel over de gedachte die je kiest.

❥ Je kunt haten of houden van.

❥ Je kunt slaan of knuffelen.

❥ Je kunt ondankbaar of dankbaar zijn.

❥ Je kunt het!

Vrolijk Pasen. 

Davy en Denise
www.lichtwerkersnederland.nl


Behoefte aan ondersteuning?


❥ Download hier al onze gratis audio opnames

❥ Bekijk hier alle audio opnames in de webshop

❥ Bekijk hier alle korting

Zondag 3 mei om 20:00 uur


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland