De Zomerzonnewende komt er aan ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

De zomerse temperaturen en de prachtig bloeiende natuur kunnen je al in vakantiemodus brengen, maar innerlijk en energetisch is het nog geen tijd voor vakantie.

De Zomerzonnewende komt er aan rond 20/21 juni, en dat voel je de komende dagen beslist.

Het mooie aan deze tijd is dat je enorm gedragen wordt wanneer je jouw vernieuwing omarmt, en ook bereid bent daar zélf het nodige voor te doén.

Wanneer je jezelf telkens opnieuw aflijnt op je Hoogste Weg (door te luisteren naar je innerlijke leiding, en je te durven loskoppelen van meningen en verwachtingen van anderen om je heen, en door duidelijk onderscheid te kunnen maken tussen verlangens uit het lagere ego en die vanuit je hoogste bewustzijn), dan kan je nu voelen écht vooruit te raken, en dat doet goed.

❥ De trilling van deze maand, en zeker deze week is zo hoog, dat je niet anders kan dan ontdekken waar je was afgeweken van je koers, waar je jezelf vasthoudt in oude patronen of groepsstructuren.

Je bent geboren om los te breken uit dat wat niét je zielspad is, dat wat niét hoort bij een leven vanuit liefde, innerlijke vrede en harmonie.

Je bent geboren om jezelf te bevrijden en te verlichten - geen zweverige verlichting, maar een goed geaarde, gefundeerde verlichting.


En dit is waarom velen nu in een stroomversnelling komen, waarbij ze vrijwel dagelijks grote en kleine keuzes en beslissingen te maken hebben, en waarbij soms plotse wendingen en doorbraken kunnen gebeuren.

Boeiende tijd, maar ook een tijd om goed voor je lichaam te zorgen. Al die intensiteit vraagt wat van je lichaam, - geef het dan ook wat het nodig heeft, zodat je jouw veranderingen op optimale manier kan doorvoeren, gedragen door een gezond lichaam.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.