De wind van transformatie ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Misschien heb je ook de opklaring, de nieuwe helderheid en frisheid gevoeld die de Equinox meebracht. Indien wel heb je er hopelijk maximaal van genoten, en wat nieuwe energie opgedaan, die je best zal kunnen gebruiken, nu de wind van transformatie weer hard begint te waaien.

Je kan in deze tijd heel vaak mixed feelings ervaren rond jij en/in de wereld nu. Je zou een sterke neiging kunnen voelen om je helemaal terug te trekken uit de wereld, geen krant meer open te slaan, geen nieuwsuitzending meer te bekijken, en je helemaal in je eigen cocon te houden en de woelige wereld buiten te sluiten.

Maar even vaak kan je de impuls voelen om deze wereld, die wij - alle mensen in incarnatie in deze wereld - samen hebben gebouwd, tot nu, te veranderen, op een hoger level te brengen, een level van meer liefde en begrip en samenwerking.

De beste (meest geïntegreerde, geaarde en wijze) houding is die van het midden, de weg van de Boeddha. De Boeddha in jou, het hoogste meest verlichte deel van wie jij bent, wéét dat de waarheid altijd ergens in het midden ligt, en niet in extremiteiten of polariteiten.

De wijze in jou probeert altijd alle aspecten van een thema of probleem te 'be-lichten', en wanneer je dat doet, word je als vanzelf al een stuk rustiger. En dan zie je in dat dé oplossing niet bestaat, dat er een hele aaneenschakeling van stappen nodig zijn daartoe. Stappen die gedragen worden door rustige wijsheid én vooral écht eenheidsbewustzijn.

Echt eenheidsbewustzijn is er niet alleen in spirituele cursussen of theorieën, maar wordt in praktijk gebracht door elk moment te beseffen dat we hier allen samen in de wereld staan, dat we allen samen deze wereld maken, en dat de oplossing voor problemen alleen samen kan gedragen en gemaakt worden.

Echt eenheidsbewustzijn begint daar waar je het eigen kleine persoonlijke belangetje, de eigen onopgeloste autoriteitsstukjes (met een dominantie vader of moeder of leraar of baas) of onopgeloste emoties wil overstijgen om het échte hogere belang te zien én te realiseren.

Door te beseffen dat de beste stuurlui vanzelfsprekend altijd aan wal staan, en dat jij samen met wij allen desondanks kunnen proberen om te beginnen de storm in je zelf te bedaren, telkens opnieuw. Om zo toch al hier en daar stukjes kalmte in de wereld neer te zetten. Om daadwerkelijk actie te ondernemen op momenten dat je hogere intuïtie samen met je gezond verstand je aangeeft dat bepaalde dingen nodig zijn voor het hoogste goed van iedereen, ook al brengt dat ongemak en last voor je eigen kleine persoonlijke ik.

Vanuit je hogere zelf wil jij goed zorgen voor je zélf, én voor iederéén, en word je geleid om telkens weer het hoogst afgelijnde te doén daarvoor. Ook al is dat ongemakkelijk. Ook al kost dat moeite. Dit is een wereld in volle verandering, dit is een nieuwe wereld die wij maken, samen, elke minuut.

De vraag is van waaruit jij die nieuwe wereld wilt maken

 

Vanuit woede? Vanuit irritatie? Vanuit angst? Of ga je voluit voor een wereld gemaakt vanuit liefde, vanuit zorg, vanuit mededogen?

Fran Tielemans
www.maitreya.be


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.