De weg naar Liefde gaat niet altijd over rozen... ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland


Het is zo’n mooi en waardevol streven om in (onvoorwaardelijke) liefde te leven. Veel mensen hebben er al gedurende honderden levens naar toe geleefd: Ware Liefde ervaren!

Lichtdragers kennen het verlangen om alles van zichzelf en anderen in Liefde te kunnen omarmen. Maar hoe dichtbij liggen de valkuilen om aan dit verlangen weer oude voorwaardes en verwachtingen te plakken… Hoe vaak lezen we in spirituele boodschappen iets waarvan velen het gevoel krijgen van 'Oef.... hier kan ik nog niet aan voldoen?'

 

Allereerst komen er vragen die mogelijk bevestigen dat ‘je nog niet liefdevol genoeg bent’


Zoals:

 Hoe liefdevol leef jij met jezelf? Kun je al van alles wie jij bent houden, en kun je in alles wat je doet liefde ervaren?

Als mens lopen we toch vaak nog tegen voorwaardelijkheden aan, van ‘Als ik nou dit of dat doe, of zus of zo word, als ik dit of dat nou verander, dan kan ik al wat meer van mezelf houden…’

 

Daarnaast zijn er natuurlijk vragen over liefde voor anderen:

 

 Hoeveel liefde kun jij voor anderen voelen, bij alles wat zij doen? Kun je al van alles wie zij zijn houden? Kun je het liefdevol laten gebeuren hoe anderen op hun eigen manier hun eigen pad bewandelen?

Het wordt lastig wanneer anderen iets op jou projecteren nadat ze door iets geraakt zijn. En dat kan maar zo door een mooie, belichaamde zielskwaliteit in jou zijn! Wanneer anderen je ongewild pijn doen, of keuzes maken die jij nooit zou maken; is er dan nog liefde voelbaar?

Wanneer een ander over je grenzen heen gaat en iets manifesteert dat ten koste van jou gaat mag je je zeker begrenzen. Het is niet langer nodig dat het patroon of de projectie van de ander in jouw veld gaat doorwerken.

 Maar dan komt weer de vraag: kun je dit in liefde doen, of merk je dat er een tegenreactie komt vanuit pijn of angst?

Als je alle vragen eerlijk zou beantwoorden, voel je misschien dat je nog wel wat oefening nodig hebt. Ja, jouw prachtige intentie is er zeker! Maar het lukt nog niet altijd.

 

Aha.... Hier komt ware Liefde om de hoek kijken!

 

 Want: kun je van jezelf en de ander houden als dingen nog niet lukken? Kun je dit zien als ‘We zijn ook mens, we zijn onderweg, we mogen oefenen en het mag ook (nog) niet lukken’?

Het is zó transformerend om bij alles wat je doet, denkt, ervaart of zegt eerst even een momentje te nemen voor een bewuste gedachte die met Liefde te maken heeft. “Ik kan dit ook liefdevol doen”, bijvoorbeeld. Of: “Hoe zou een echte Lichtmeester hier mee omgaan?” Dat is ook een mooie, want dan maak je eigenlijk al een bewuste verbinding met een hoger deel van jezelf.

 

Als je een baaldag hebt: Gefeliciteerd!

 

 Gewoon toelaten en vooral ruimte geven aan het balen, want op zo’n dag kun je een heleboel oude frequenties uit diverse lagen van je lichaam laten wegstromen.

Als je weerstand voelt naar spiritueel, hoogvliegend gedoe: Mooi zo! Grote kans dat er dan nare, oude ervaringen vanuit Mysteriescholen naar de oppervlakte van je bewustzijn willen komen. Geef die weerstand ook tijd, hij komt van ver en wil maar al te graag opgeruimd worden als jij er aan toe bent.

En als je gewoon chagrijnig wilt zijn omdat dingen niet lukken; helemaal terecht. Want gedurende honderden levens in een fysiek lichaam heb je superveel meegemaakt dat ‘niet wilde lukken’. Daar ben je vaak om gestraft, het heeft je eigenwaarde aangetast en dat was meestal nog onterecht ook.

 Dus sta al die emoties en gevoelens maar toe, zonder er verder iets mee te moeten; het mag er allemaal zijn. Want achter alles zit jouw verleden dat liefdevolle erkenning mag krijgen!

Gun het jezelf om ook je menselijke worstelingen te hebben. Niets is fout! Jij mag gewoon jezelf zijn, sterker nog: via jou toont zich de ware weg. In jouw ziel ligt een goddelijk besluit dat altijd actief door je heen zal werken.

 

In dit leven zul je op de innerlijke weg naar bewustwording geleid worden, hetzij door jouw hogere Zelf, hetzij door wat je ‘God’, de Bron of jouw Gids kunt noemen.

Wat jij kunt doen is jouw inzicht en intuïtie liefdevol hun werk laten doen

 

 Inzicht krijg je door ervaringen bewust schouwend te doorleven.


Intuïtie is in ieder mens aanwezig en hoe meer je op jouw eigen innerlijke stem, wijsheid en gevoel gaat vertrouwen, des te beter jouw intuïtie zich als de ware wijze Meester in jou zal gaan ontplooien.

Wees mild voor jezelf! Stel jezelf geen liefdeloze eisen meer… Want ‘met harde hand jezelf op het goede spoor houden’ is óók een oude erfenis vanuit verharde culturen en religies.

Stel jezelf niet als doel dat je binnen een korte tijd verlicht moet zijn. Want misschien is dat helemaal niet jouw zielenplan voor dit leven!

 

En wees niet bang dat als je iets niet doet, niet begrijpt of niet toegepast hebt, je dan de boot zult missen. Je doet per dag wat je kunt

 

Achter wat jij kunt waarnemen en manifesteren zit de hoogst mogelijke, Liefdevolle Leiding. Het is de waarheid dat je dag en nacht door die Liefde geleid wordt. Neem dat maar mee, in alles wie je bent en in alles wat je doet.

Als je hier graag nog een veel groter perspectief op wilt krijgen; Yeshua en Maria Magdalena zijn ons de weg voorgegaan, via hun belichaming van het Christus Bewustzijn. De gouden Liefdesenergie die zij op Aarde gedragen hebben vind je terug in iedere voetstap van hen.

Diezelfde Liefdesenergie is ook jouw geboorterecht, ongeacht op welke trede van bewustzijn jij je bevindt! 

 

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl


 

In deze channeling gaat Maria Magdalena in op de onderdrukking van ons derde oog, het vermogen tot intuïtief schouwen, dat in het verleden verdacht werd gemaakt en zelfs op wrede wijze bestraft.

Maar niet alleen in de middeleeuwen werden heksen veroordeeld en verbrand door de kerkelijke autoriteiten, ook in de moderne tijd is het derde of innerlijke oog in het verdomhoekje geraakt.

Het wordt niet getolereerd door het dominante wetenschappelijk wereldbeeld, dat het redenerende denken als de enige weg naar waarheid beschouwt en de rest afdoet als pre-rationeel bijgeloof.

 

 Je innerlijk oog bevrijden, zegt Maria Magdalena, is ook het bevrijden van je vrouwelijke energie en het loskomen van een overmaat aan (mannelijke) hoofdenergie. Dit is voor mannen net zo urgent als voor vrouwen.

 

Maria Magdalena gaat in op het belang van het bevrijden van je innerlijk oog, en op de blokkades of trauma’s die je hierbij kunt tegenkomen. Haar boodschap is ook zeer relevant voor spiritueel therapeuten die meer willen vertrouwen op hun intuïtieve kwaliteiten (helder zien, channelen) en die hierbij innerlijk nog veel twijfel en onzekerheid ervaren.

Je innerlijk oog bevrijden


Zondag 7 augustus 2022, 20:0 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Bijdrage € 11,-


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.