De Volle Maan 14 juni 2022 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


De Volle Maan van vandaag (13u52), die ook een supermaan is (extra helder, dicht bij de Aarde), heeft een uitvergrotende werking, en dat kan beide kanten op.

 Zit je goed op koers, deed je afgelopen tijd wat binnen je vermogen lag om drempels over te gaan en uitdagingen aan te pakken, dan kan je nu genieten van extra inzichten, nieuwe inspiratie, een nieuw licht dat geworpen wordt op je weg, van het gevoel dat 'het' goed is zo, en dat er ook goeds in aantocht is.

 

Het kan ook zijn dat deze Volle Maan jouw aandacht trekt naar dingen in jezelf die je nu mag gaan oplossen, dingen waarvan je hoogste bewustzijn oordeelt dat het tijd is dat je ze oplost - niet om je het leven lastig te maken, maar net het tegenovergestelde: om je te helpen jezelf te bevrijden van oude lasten, van oude patronen die je ontplooiing, vervulling, levensvreugde en al wat goed is voor je tegenwerken - om jezelf te helpen verlichten dus.

Jezelf verlichten en bevrijden is een stap in verlichting en bevrijding van de wereld, de moeite waard dus om er extra moeite voor te doen.


Het is zo, er zit veel vermoeidheid in zovele mensen, ook in jou misschien, en alle energieshiften en de steeds verhogende trilling drijven het transformatietempo op. Maar wanneer je beseft dat het alleen maar is voor het algemene en ook jouw goed, dan motiveer je jezelf om wat extra inspanning te doen, en je weet: er wordt nooit of te nimmer iets op je bord gelegd dat je niét aan kan, ook al denk je vaak vanuit je beperkte kleine ego dat je niet genoeg dit of dat hebt of bent, dat je pas die of die stappen kan zetten als die of die persoon in je leven is of komt, of wanneer je op 'een andere plek' bent.

 Dit is een tijd om je moedig op te richten, en de durf te hebben te kijken naar wat je misschien liever niet wou zien, om dié patronen aan te pakken die je echt belemmeren in je vooruitgang.

En inderdaad, het is een hele klus om in deze tijd gebalanceerd in het leven te staan, om je lichaam telkens te helpen alle energieshiften goed te assimileren, en om het innerlijke werk te doen dat zich aandient.

Maar weet dat het loont, weet dat je je je zo voldaan en vervuld zal voelen wanneer je niet wegloopt van je uitdagingen, maar er voluit doorheen gaat. Weet dat het zo goed voelt, wanneer je de moeite doet om nieuwe dingen te leren en op de duur merkt dat het spélen wordt ipv moeite doen.

 Weet dat het zo ontzettend loont wanneer je na alle innerlijk werk en loslaten de nieuwe vrijgekomen ruimte ervaart, en als vanzelf merkt dat er nieuwe dingen naar je toe komen, nieuwe mensen op je pad komen, of 'oude bekenden', waarvan je hoort of merkt dat ze ook die weg zijn gegaan en hun nieuwe frisse zelf steeds meer laten 'schijnen'.


Dus ja, ogen en hart open, en kijken maar, - in jezelf en om je heen, met open vizier je innerlijke landschap en de wereld om je heen bekijken - en dan aan de slag, met wat je voelt dat er aangepakt mag worden. Wedden dat je je (eens de shift vd week voor de Zomerzonnewende voorbij is) een stuk beter zal gaan voelen, en er misschien nieuwe mogelijkheden zullen opduiken, die je verdiént!??

Fran Tielemans
www.maitreya.be Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.