De vier 3-3-22 Portalen ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland

In de maand maart zijn vier 3-3-22 (2020) Portalen aanwezig, te weten 3-3, 12-3, 21-3 en 30-3.

Elk van deze portalen is als een pilaar van licht, een ankerpunt die een nieuwe instroom van lichttrillingen binnen gaat brengen op aarde en in het collectief menselijk bewustzijn. Elk van deze Portalen zal en diepere invloed gaan uitoefenen op de thema’s en persoonlijke groei die aan de orde zijn deze maand. En zullen laagsgewijs steeds dieper jouw proces gaan belichten en dienen.

De 3-3 frequentie zal de heilige drie eenheid aantrillen en zal zodoende dieper inwerken op herstel, balans en of het verhelderen waar de balans, gelijkwaardigheid, verbinding nog niet mogelijk is door oude ballast of onbewustzijn. Oude ballast, wonden, afgescheidenheid zal naar de voorgrond getrokken worden (ook in ervaringen en dagelijkse situaties) waardoor de kans bestaat deze te helen of te transformeren.

De 22- frequentie vanuit de 2020 energie zal een opstuwende kracht binnen brengen die je aanzet om steeds meer je kracht in de (persoonlijk) belichte thema’s te gaan her-inneren en neerzetten. De 22- energie stimuleert het opstaan in je eigen Meesterkracht , maar is ook een 4- energie en dat betekend dat waar je je kracht weer oppakt, dat deze ook gegrond en neergezet gaat worden (in je dagelijks leven). Daarmee worden blijvende wijzigingen en heling neergezet.

De 3-energie die elke dag van deze maand mee stroomt zal met name op de thema’s van je zonnevlecht in gaan werken en stimuleert zo op dagelijkse basis een verder openen en uitzuiveren, balanceren en verhelderen van alle kwaliteiten en vermogens die in je zonnevlecht aanwezig zijn. evenals alle ballast die aanwezig is belichten en helpen ontdoen van onbewustzijn.

De maand maart zal in die zin een zeer krachtige maand zijn die echt jouw krachtaspecten in mens-zijn gaan benadrukken. Maar kan ook confronterend zijn omdat het alle ontkrachting, overheersende ego- of mentale delen in jezelf sterker gaat uitlichten. Pas van daaruit zul je er bewuster van worden en in staat zijn de oude ballast te transformeren.

In de energie van maart 2020 zal er meer angst getriggerd kunnen worden (zowel collectief als persoonlijk) om echt te gaan staan in jouw bewustzijns- en lichtkracht, in jouw schepperskracht, authenticiteit en eigen vermogens.

De energie van maart 2020 voelt als een cruciale initiatie om niet alleen dieper inzicht te krijgen in de innerlijke (vaak onbewuste) dynamiek tussen fysiek- emotie- mentale stromingen en aansturing van je mens-zijn. Mede om balans te herstellen in je menselijke basis, van waaruit je Godsbewustzijn dieper kan integreren in je dagelijks leven.

Nader onderzoek van oude fysieke – emotionele- mentale programma’s, overtuigingen, aansturing en patronen verdienen de aandacht! Des te meer aandacht en bewustzijn hieraan besteed wordt, des te meer bevrijding en vernieuwing is mogelijk! Des te meer je eigen (belichaamde Meester)kracht weer voelbaar en aanspreekbaar wordt.

Het zal best uitdagend kunnen zijn, de energie van maart 2020, maar daar waar jij je midden (je uitlijning) weet te behouden, zul je enorme stappen voorwaarts kunnen maken in Meestergroei en belichaming van Godsbewustzijn. Zoals ik al in een eerder artikel schreef, we raken steeds meer gewend aan de nieuwe manieren van groei (van hart werken naar er mee ‘Zijn’) en dat zal hepen om je door alle processen heen te bewegen.

© Willemien Timmer

www.apofyliet.nl

Lente Equinox Lichtactivatie 


In deze bijzondere tijd vindt een transformatie plaats: steeds meer ga je leven vanuit verbinding met jeZelf. Stapje voor stapje laat je energie, die niet in afstemming is met wie jij in wezen bent, los.

Het is een uitdagende en intense tijd, maar de mogelijkheden tot groei in bewustzijn zijn oneindig groot.

 

De lichtactivaties van Lea geven ondersteuning, bewustzijn en verdieping tijdens jouw proces van wakker worden op de nieuwe aarde. Ze zijn gericht op het groeien in bewustzijn en brengen van meer van jouw zielsenergie in je lichaam. Zo blijft de energie van de nieuwe tijd niet zweven, maar wordt via jouw lichaam stevig verankerd op de aarde.

 

Op zaterdag 21 maart 2020 is de Lente Equinox Lichtactivatie.

 

Thuis op je eigen fijne plek

 Lea van der Eem

Bijdrage € 11,-

 

* Ontvangen upgrades van licht en bewustzijn 

* Verbinding met en vertrouwen op jeZelf 

* Inzicht in jouw thema's en lessen eerste maanden van het jaar 2020 

* Eren van je gegroeide bewustzijn 

* Ontvangen nieuwe inzichten en begrip 

* Inspiratie voor de volgende stappen op het pad van jouw ziel 

* Licht en aanwezigheid op diepere lagen in je (energie)lichaam

 

Blijf  op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.