De verbinding met jezelf is de basis van alles ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland

Je bent in dit leven de 3D wereld ingestapt en hebt je tijdens dit aardse leven laten versluieren. De connectie met wie jij in wezen bent, is vertroebeld geraakt. Dit was het plan en hoort allemaal bij jouw reis op aarde.

Het was ook bestemd dat jij je los zou gaan maken en zou gaan zien door de sluiers heen, om je weer te kunnen herinneren wie jij bent en wat je hier komt doen.

De weg die wij bewandelen in deze transformatietijd is de weg naar binnen, naar een diepere verbinding met onszelf.

 

Loslaten 'onechte' delen

 

De onderliggende opdracht op jouw ontdekkingsreis is dat jij, als lichtwezen, jouw unieke energiesamenstelling IN je lichaam, en op die manier op aarde, brengt. Dat is jouw missie. Zo kan jij jouw giften en talenten vorm laten krijgen in de aardse realiteit.

Hiervoor is het nodig dat jij gaat herkennen waar jij bij jezelf vandaan bent gegaan en waar jij energie en waarheden vanuit je omgeving met je meedraagt die eigenlijk niet van jou zijn. 

Op jouw reis naar binnen kan je steeds meer van deze ‘onechte’ delen loslaten. Identificaties met wie jij niet in wezen bent worden door het nieuwe bewustzijn, op steeds diepere lagen losgeweekt. 

Door los te laten wat niet bij jou hoort, creëer je helderheid en kom jij steeds dichter bij jouw essentie.

 

Ingang naar diepere verbinding met jezelf

 

Als je onbewust leeft, ondergedompeld in de 3D-werkelijkheid, kan je op de automatische piloot een oppervlakkig en ‘slapend’ leven leiden, zonder al te veel ‘gedoe’.

Maar als je de roep van je ziel gaat herkennen en het pad van groeien van bewustzijn opgaat, zal alles waar jij niet in verbinding met jezelf bent, frictie geven.

Vormen van weerstand, moeilijkheden, gevoelens als pijn, verdriet, onmacht, enzovoorts, geven in feite aan dat jij daar uit verbinding met jouw wezen, jouw essentie, bent.

Alle ‘problemen’ die je in je leven ervaart, weerspiegelen de plekken in jezelf waar JIJ er niet echt bent en waar je jouw energie hebt teruggetrokken. Deze ‘moeilijkheden’ bieden daarmee tegelijkertijd een mogelijkheid, een ingang, om dieper in jezelf te gaan.

Als je pijnpunten uit de weg gaat, kan je ook niet verder op jouw pad van het laten groeien van je bewustzijn. Zodra je jouw pijnpunten wel gaat erkennen en omarmen, heb je de mogelijkheid om terug te keren met jouw energie en de verbinding met jezelf te herstellen.

 

Verbinding met je essentie is de basis van alles


De reis van je leven gaat over het herstellen van de verbinding met jezelf, met jouw essentie.

Dat is de basis van ALLES, van alle andere aspecten, situaties, relaties en ontwikkelingen in jouw leven:

 Gezonde relaties

 Vervullend werk

 Vertrouwen

 Eigenwaarde en gevoel van zinvol zijn

 Gevoel van geluk

 Je missie leven en je talenten delen

 Overvloed

Net zo goed als ‘problemen’ aangeven waar jij de mogelijkheid hebt om te groeien en meer aanwezig te zijn, wordt een sterke verbinding met jouw essentie en aanwezig zijn in jezelf ook weerspiegeld in alle aspecten van je leven. Maar nu op een manier die voor jou fijn voelt, die jou bekrachtigt en bevestiging geeft.

Het verdiepen van de verbinding met wie jij in wezen bent, schijnt licht op alle aspecten van je leven.

 

Wakker worden en leven vanuit verbinding met jezelf

 

Alles wat jij werkelijk wil ervaren, realiseren en ontvangen, ontstaat vanuit de verbinding met wie jij in wezen bent.

De antwoorden op alle levensvragen die jij ooit maar kan hebben, zijn te vinden in jezelf.

Door de snelle transformerende ontwikkelingen in deze tijd, worden grote groepen mensen wakker en beginnen te begrijpen dat het draait om het leren leven vanuit verbinding met jezelf.

Toch is dit een moeilijke opdracht. Het vinden en voelen van deze verbinding is een uitdaging, met alle afleidende, ‘oude’ energieën die er ook nog zijn. Steeds weer word je bij jezelf vandaan getrokken door andere mensen, intense emoties, je hoofd / denken en de vele taken die je hebt als mens.

Het leven biedt jou keer op keer groeimogelijkheden aan waar jij de kans hebt dieper in jezelf te komen, de verbinding met jezelf te verstevigen en meer van jouw essentie-energie op aarde te brengen.

Lea van der Eem

www.leavandereem.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

 

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland