De ultieme complottheorie ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland

Er is één ding zeker in het leven van iedereen. Zonder twijfel weet iedereen dat de dood onvermijdelijk is. De geboorte van een kind vieren we uitbundig en vinden we allemaal prachtig.

De dood is meestal de nummer één reden voor mensen om in een slachtofferrol terecht te komen als dit in hun omgeving gebeurt en ook is men voor de eigen dood meestal doodsbang.

Geboorte zou onmogelijk zijn zonder de dood en is onlosmakelijk met elkaar verbonden als de twee zijden van eenzelfde munt. Hierdoor is het ergens belachelijk om je druk te maken over de dood van jezelf of van een ander. Natuurlijk is op een bepaalde manier voorzichtigheid wel gepast, maar ook dat kan vormen aan nemen die juist averechts werken. 

Persoonlijk heb ik niet gekozen voor het vaccineren van mijn kinderen om precies die reden. Voor mij slaat het nergens op om een kinderziekte of een mogelijke dood, proberen te voorkomen met iets waar een zekere dood of verminking aan plakt, zoals bij een vaccinatie. 

Dat zien we ook in deze tijd met de vaccinatie hysterie en de dominante delen van de samenleving die samenwerken met Big pharma zoals ziekenhuisdirecteuren, de politieke types, de media etc. Er zijn nu al veel doden en een grote ‘misdadiger’ achter de schermen die zijn zakken vult met dit leed, gaat al uit van zeker 700.000 doden, waardoor de werkelijkheid waarschijnlijk nog schokkender zal zijn. 

 

Iedereen moet gewoon doen wat ze zelf willen, omdat uiteindelijk iedere dood zelfdoding is


Of je nu een vaccinatie, een hoge leeftijd, een treinongeluk, een ziekte, of iets anders gebruikt als reden om te gaan: er is nooit toeval in het spel. Natuurlijk ben je vrij om te geloven in toeval, maar dan geloof je dus blijkbaar niet dat jij jouw eigen realiteit creëert. 


 Met de dood als ultieme complottheorie bedoel ik hier dat de dood zoals dat vaak wordt gezien, niets te maken heeft met de werkelijkheid.

Artsen en chirurgen hebben boeken geschreven over mensen die ze zogenaamd hebben gered van de dood. Deze mensen vroegen later aan de artsen en chirurgen: ''Waarom heb je mij in hemelsnaam teruggehaald'', met tranen in hun ogen.

Iedereen die even achter het gordijn heeft gekeken van het leven op aarde en weer is teruggekomen, komt terug met een gelijke boodschap. Daarom is de zogenaamde “bijna dood’ ervaring ergens heel juist. Die ervaring doet iemand realiseren dat de dood, zoals die gevreesd wordt, totale onzin is. Net zoals bijna raak, ook mis is. 

Door de ervaring die ik heb meegemaakt kan ik niet treuren om de dood van anderen in mijn directe omgeving. Ik vind het ergens zelfs heel lastig om deel te nemen aan een begrafenis, door het totaal ongegronde drama wat zich daar afspeelt. Ik ben dankbaar voor het leven op aarde en kijk met veel dankbaarheid uit naar het moment dat mijn lichaam weer één wordt met de aarde en ik mijn reis vervolg.

Natuurlijk heb ik dit te danken aan mijn persoonlijke ervaringen en kan ik die nauwelijks aan jou overbrengen, als je dat zelf niet hebt ervaren. Toch ervaar je het normaliter iedere dag. Iedere ochtend als je wakker wordt incarneer je letterlijk weer opnieuw op aarde in een lichaam. 

 Nu is het volgende concept dat je misschien denkt dat je iedere ochtend weer terugkeert in hetzelfde lichaam.

Ook dat klopt niet helemaal, omdat er in de tussentijd miljarden cellen zijn veranderd en vernieuwd en het zeker niet hetzelfde lichaam is, ook al denk je dat. Kijk bijvoorbeeld maar eens in jouw fotoalbum van vroeger, toen je nog een baby was. Ben jij dat?

Het is niet voor niets dat je langer zonder eten kan, dan dat je zonder slaap kunt. Martel-technieken zijn in deze tijd speciaal ontworpen om mensen uit hun slaap te houden, omdat het dan lijkt dat je ze geen lichamelijke schade geeft en omdat het zo effectief is. 

❥ Tijdens je ''slaap'' ga je weer terug naar de Bron / Spirit waar je uit ontspringt om op te laden, omdat je het anders niet zou uithouden in deze laag vibrerende realiteit.

Je zou jezelf niet in stand kunnen houden in een laag bewustzijn zonder deze vernieuwing en sterven.

Als de mensheid zich ontwikkeld naar een hoger bewustzijn, dan zou slaap niet meer nodig zijn en mensen met een hoge ontwikkeling of samenleving in deze tijd, kunnen gemakkelijk met zeer weinig slaap en hebben aan een paar uren per dag al genoeg.

Overerfbare concepten

 

Als jouw ouders of andere opvoeders en jouw cultuur / samenleving jou hadden wijsgemaakt dat de dood het mooiste is wat je te wachten staat aan het einde van dit leven, dan zou de dood zoals we deze in onze samenleving kennen en het rouwen er omheen, helemaal niet bestaan. 

❥ Zou jouw leven niet totaal veranderen, als je er zelf voor zou kiezen om jezelf op deze manier opnieuw te programmeren? De vrede en vreugde zouden extreem toenemen in je leven en dit is veel makkelijker dan je denkt.

Er zijn miljoenen mensen met ‘bijna dood’-ervaringen en je kan zelf onderzoek doen. Dan kom je snel genoeg tot de conclusie dat zij allemaal spreken over hoe mooi dat is en hoe ze ernaar uitkijken weer terug te gaan naar waar ze vandaan komen.

Natuurlijk is het mogelijk dat er types tussen zitten die horror sprookjes vertellen en vreemde motieven hebben en dus de daadwerkelijke ervaring niet kennen. Toch is de kans erg klein dat je die tegenkomt en een goede onderzoeker kijkt naar meerdere voorbeelden.

 

Hierdoor kan jij jezelf helemaal bevrijden van de ultieme complottheorie in onze samenleving in deze tijd


Dit is ook exact de wortel waarom er nog zo weinig verlichte mensen op aarde zijn en dit is omdat er nog zo veel als de dood zijn, voor de dood.

Liefs,

Davy Diekstra
www.lichtwerkersnederland.nl


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.