De toenemende aanwezigheid van de hoogfrequente energie op Aarde ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland

Beste lezers, wij, samen met velen uit de hogere dimensies werken eraan om de mensen op aarde te helpen, om ze eraan te herinneren en te helpen begrijpen dat er iets diepgaands plaatsvindt dat de schijn en het begrip van de meesten ver te boven gaat.

 

Angst en afscheiding zullen altijd aanwezig zijn in de derde dimensie, ongeacht hoeveel oorlogen er ook ''tegen iets'' plaatsvinden, omdat driedimensionale energie bestaat uit het geloof in twee krachten die zich altijd zullen uitdrukken als dualiteit en afscheiding. Onthoud dat bewustzijn de substantie is van vorm, omdat bewustzijn het enige is dat bestaat.

 

Individueel en globaal trekt de geest zich automatisch uit het bewustzijn, om de materie te vormen. De geest is materie. In de loop van de tijd hebben de meesters geleerd dat de wereld een illusie is, maar dit wordt door de meesten (nog) niet goed begrepen. De wereld is geen illusie, het is een perfecte spirituele uitdrukking van de Bron. Het is het valse gehypnotiseerde gevoel van het spirituele universum dat de illusie vormt.

 

Je bent het derde dimensionale leven ontgroeid.

Je zou deze berichten niet lezen of zelfs maar begrijpen als je nog volledig in het driedimensionale bewustzijn was. Dit kan het moeilijk maken om in de buurt van familie, vrienden, werkgevers en zogenaamde experts te zijn die volledig verstrikt zijn in driedimensionale energie. Er zullen momenten zijn dat je "het spel moet spelen", maar door in elke situatie in stilte de waarheid vast te houden, breng je er Licht naar toe.

 

In de loop van vele, vele levens heeft iedereen angst, verlies, marteling en af en toe geluk ervaren. Je hebt zowel armoede als rijkdom, ziekte en gezondheid meegemaakt, hebt vermoord en bent gedood. Je was zowel een vredestichter als een oorlogshandelaar. Je bent geleerd dat je beter en waardevoller was dan anderen en handelde dienovereenkomstig, maar keerde daarna terug om levens te ervaren waarin je als waardeloos werd beschouwd en behandeld.

 

Religies hebben je geleerd en blijven leren dat iedereen met zonde besmet wordt geboren totdat hij "gered" wordt door bepaalde driedimensionale handelingen, woorden of ceremonies.

 

Veel en gevarieerde ervaringen vormen de reis van iedereen naar realisatie. Zelfs de kleinste levenservaringen vergroten het bewustzijn en worden iemands bewustzijnsstaat. Iedereen is op zijn eigen unieke plek tijdens de reis naar realisatie, dus de negatieve ervaringen die je liefdevol van een ander wilt verwijderen, kunnen heel goed de ervaringen zijn die de persoon nodig heeft en koos voor de geboorte, voor spirituele groei.

Dit betekent nooit dat je het lijden negeert terwijl je roept "Het is maar een illusie." Het betekent eerder dat je doet waarvoor je intuïtief wordt geleid, terwijl je in gedachten houdt dat er iets meer plaatsvindt dan wat de uiterlijke schijn zou aangeven. Sta je intuïtie altijd toe om je in deze zaken te begeleiden, want voor sommigen kan de ervaring van totale mislukking een integraal onderdeel zijn van hun zielsplan. Eer altijd de vrije wil van anderen, zelfs als je gemakkelijk een betere manier kunt zien.

 

Je bent bereid om voorbij de oude driedimensionale manieren van leren te gaan en hebt geen ervaring van pijn en lijden meer nodig om te leren wat je wilt leren. Oude pijnlijke ervaringen uit het verleden vormen echter vaak ''zakken'' met dichte energie die je gedurende lange tijd met je meedraagt. Je hebt je contributie betaald, geleerd, je bent geëvolueerd en bent klaar om naar spirituele bekrachtiging te gaan als je dat wilt, maar voor de meesten omvat het een periode van het loslaten en opruimen van resterende zakken van oude energie.

 

Spirituele bekrachtiging geeft een gevoel van vrijheid dat je niet ervaart als je als driedimensionaal mens leeft. Het is het vermogen om zonder angst de nieuwsfeiten, maatschappelijke opvattingen over goed en kwaad, religieuze doctrine, enz. te accepteren of te verwerpen, Samen met de honderden andere concepten waarvan wordt aangenomen dat ze de waarheid zijn die aan de mensheid zijn opgelegd. Het is vrij zijn van handelingen die uitsluitend voortvloeien uit plicht, schuld, of omdat anderen het als jouw "plicht" beschouwen.

 

Vrijheid is het loslaten van concepten die bepaalde banen, kenmerken en "plichten" toekennen aan het ene geslacht of het andere. Het is weten dat het oké is om te kiezen van wie je houdt of met wie je in partnerschap wilt zijn en om te stoppen met oorlog voeren met mensen, simpelweg omdat hun overtuigingen anders kunnen zijn. Het is de vrijheid om je leven, overtuigingen en acties te kiezen door het besef dat je geen machteloze mens bent die een oude man in de lucht moet behagen.

 

Spirituele vrijheid is geen vrijbrief om te doen wat je maar wilt ten koste van een ander, maar stelt je eerder in staat om met liefde, bekrachtigde acties te ondernemen.

 

Je hebt het werk gedaan en bent bereid om volledig te omarmen dat er maar één is en daarom - omdat er niets anders is - kun je alleen van die één zijn. Nooit meer dansen rond de waarheid,  door te gaan met lessen, rituelen en ceremonies die bedoeld zijn om de aandacht te krijgen van een God, die afgescheiden is van jou.

De meesten van jullie hebben deze dingen gedaan en ze waren belangrijke en noodzakelijke facetten van je reis. Ze hielpen je te evolueren naar waar je nu bent, maar je hebt de metafysische tools niet langer nodig. Je hebt de plaats bereikt waar je weet dat JIJ BENT wat je via hen zocht buiten jou en totdat je dit echt kunt accepteren, blijf je in de energie van dualiteit en scheiding.

 

Er moet nog veel komen, lieverds. Dit zijn de tijden van enorme verandering waarop je hoopte, waar je voor hebt gebeden en waarnaar je zo hebt verlangt, ook al lijkt het misschien niet zo of was het niet wat je verwachtte. De toenemende aanwezigheid en de integratie van hoog resonerende energie, beïnvloedt de fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichamen van iedereen - zowel degenen die begrijpen wat er aan de hand is als degenen die dat niet doen.

 

Mensen ervaren lichamelijke pijnen en pijnen die vaak komen en gaan. Voor velen komen diepe en pijnlijke emoties schijnbaar uit het niets naar boven. Mentaal begint de hele wereld persoonlijke en mondiale geloofssystemen die niet langer lijken te werken, zelf te onderzoeken en te evalueren.

 

Omdat de toenemende aanwezigheid van hoogfrequente energie op aarde dichte energieën blootlegt die gedurende levens verborgen en sluimerend hebben gelegen, gedragen sommigen van degenen die volledig in driedimensionale energie leven zich met geweld en negatieve acties. Dit komt omdat de zolang begraven, ontkende of in bedwang gehouden energieën naar boven komen, degenen met die driedimensionale bewustzijnsstaat gemakkelijk op één lijn met hen kunnen komen. Ze zijn zich niet altijd bewust van de impact van hun acties, omdat de dichtere energieën nieuw en waardevol voor hen aanvoelen.

 

De meeste mensen zijn niet in staat hun gidsen, hoger dimensionale wezens of overleden vrienden en familieleden te zien, omdat de hogere resonerende energie van de hogere dimensies onzichtbaar is voor de meeste fysieke ogen. Sommigen hebben het vermogen om hoger dimensionale energie in dit leven te zien, met zich mee te dragen, maar paranormaal begaafd betekent zeker niet altijd spiritueel ontwikkeld.

 
Wees alert op wat je als waarheid accepteert, alleen maar omdat iemand met paranormale gaven het zegt. Vertrouw altijd op je intuïtie.

Je begint je af te stemmen op de hogere dimensionale energieën terwijl je persoonlijke energie hoger en lichter wordt door je spirituele groei. Meditatie wordt een levende, bewegende manier van leven in plaats van een apart deel van je dag, en het kan zijn dat je steeds meer op zoek gaat naar rust en eenzaamheid in plaats van de lawaaierige activiteiten die je ooit leuk vond.

 

Sta het proces toe zich te ontvouwen zonder persoonlijke tussenkomst in de overtuiging dat je persoonlijk (ego) alles moet beheren en controleren om ervoor te zorgen of het juist is volgens één of ander concept van spiritualiteit. De reis en ervaringen van iedereen zijn anders. Begin echt te accepteren dat je een Goddelijk Wezen op aarde bent om het Licht van transformatie binnen te brengen en vast te houden voor een wereld die zich meestal niet bewust is dat het bezig is terwijl je verschuift naar een hoger dimensionaal energieniveau.

 

Wees geduldig en vertrouw erop dat alles volgens plan verloopt in de wetenschap dat dingen gewoon niet in een minuut kunnen veranderen. De realiteit van goddelijke perfectie is en is altijd volledig aanwezig geweest, maar de collectieve meerderheid moet een bepaald niveau van bewustzijn bereiken voordat het kan worden begrepen of ervaren. Het collectieve bewustzijn slaapt voor het grootste deel nog, maar wordt elke dag meer wakker en begint te begrijpen dat er iets anders gebeurt dan wat er in het nieuws wordt gemeld.

De meeste nieuwsbronnen geloven wat ze rapporteren, omdat dat is wat hen verteld is te rapporteren. Word intuïtief selectief met betrekking tot wat jij als waarheid in het bewustzijn accepteert. Vanwege jouw vermogen om dit te doen, ben je één van de uitverkorenen om op dit moment op aarde te zijn. Niet iedereen die wilde komen, kon komen. Jouw kracht en geestelijke gaven waren overwegingen over wie er in deze tijden op aarde zou zijn.

 

Tegenwoordig gaat het niet om een virus, politiek of verouderde regels en tradities. Deze dingen zijn gewoon facetten van het proces van een driedimensionale planeet die verschuift naar een hogere dimensionale energie door de collectieve, spirituele evolutie van de mensheid.

 

Probeer niet om het oude en afgewerkte, persoonlijk of globaal levend te houden, hoe aangenaam het ook mag zijn. Het loslaten van die delen van je leven die zijn afgelopen, hoeft niet te betekenen dat je een standpunt inneemt ten opzichte van vrienden en familie. Sta het gewoon toe om het stille, geheime leven van je hoogste gevoel van waarheid te zijn terwijl je de hele dag doorgaat met ogenschijnlijk gewone dingen.

 

Niemand hoeft te weten wat er in jou omgaat, dit is tussen jou en je Hogere Zelf. Degenen die ontvankelijk zijn, kunnen je energie voelen en tot jou worden aangetrokken, op zoek naar wat jij weet of hebt. Vreemdelingen kunnen vragen gaan stellen of begeleiding van je zoeken en dan wordt spiritueel onderscheidingsvermogen erg belangrijk.

 

Dien altijd degenen (vreemden of vrienden) die naar je toe komen voor advies vanuit een niveau van mededogen en niet vanuit medeleven. Sympathie ("Arme jij, ik voel je pijn.") Zal ervoor zorgen dat je je afstemt op de energie van de ander, terwijl je in mededogen bekrachtigd blijft in jouw eigen energie. Afstemming met energie die dichter is dan de jouwe, zal je een uitgeput en verward gevoel geven. Dit is vooral belangrijk voor degenen die in begeleidingsgebieden werken.

 

Weet dat in plaats van dat het leven gemakkelijker wordt, het leven moeilijker kan worden nadat je ervoor hebt gekozen de waarheid te omarmen en na te leven. Dit komt omdat door ervoor te kiezen om te evolueren, je toestemming geeft voor het openen van de innerlijke deuren die je onwetend gedurende levens voor jezelf hebt gebouwd. Deze deuren hebben gewerkt als blokkades voor spiritueel bewustzijn en moeten worden verwijderd. Door ze te openen, kan alles achter hen worden vrijgegeven - alles wat oud en af is en moet worden opgeruimd.

 

Het gewone leven voor een reeds wakker en bewust persoon kan fysiek, emotioneel en mentaal en spiritueel volledig uit elkaar vallen. Vaak komen ze op een punt waarop ze gewoon terug willen gaan naar waar ze geen kennis van de waarheid hadden en waar het leven veel eenvoudiger en gemakkelijker leek. Echter, zodra de deur die een facet van bewustzijn blokkeert - dat een persoon nu klaar is om te begrijpen - wordt geopend, gaat deze niet meer dicht.

 

Probeer te onthouden dat als worsteling en mislukking schijnbaar uit het niets verschijnen,  terwijl je dacht dat je spirituele reis prima verliep, het in feite een afstuderen vertegenwoordigt, een verschuiving weg van, het opruimen van valse overtuigingen die nu uiterlijk manifesteren waar je anders niet bewust van zou zijn.

 

Een persoon kan nooit terugkeren naar zijn oude bewustzijnsstaat, omdat Goddelijk Bewustzijn de realiteit is, alles wat bestaat, en dus zal elke kleine scheur waardoor het zich kan uitdrukken, blijven bestaan. De schaduw kan zichzelf niet opnieuw vormen in de aanwezigheid van Licht.

 

Spirituele evolutie is de reis van het volledig openen van elke deur en elk raam, het verwijderen van elke barrière en het zachter maken van elk zelfbeschermend schild dat je ooit hebt gecreëerd om de pijn te stoppen, maar dat in werkelijkheid alleen diende om het zelf voor ZELF te verbergen.

 

Sta de realiteit van wie en wat je bent opnieuw toe, om te schitteren in het ZIJN in volle glorie en expressie.

Wij zijn de Arcturian Group


Marilyn Raffaele
www.onenessofall.com

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.