De Toegangspoort tot Sirius: ''De duisternis voor de dageraad''

Dierbare Mensen velen van jullie voelen zich misschien minder dan hoopvol op dit moment, omdat jullie nog steeds opgesloten zitten in jullie huizen en nog meer van jullie Vrijheid lijken te verliezen in praktische zin. Wij begrijpen volledig wat jullie allemaal doen in deze tijd, maar deze dagen van gebrek en verlies van Vrijheid zijn echt de dagen van duisternis voor de DAGERAAD.

Het is NU TIJD om op te komen voor jullie eigen rechten als Soevereine wezens, maar we stellen jullie voor dat er vele manieren zijn om dit te doen. Sommigen zullen nog steeds fysiek willen vechten en in het openbaar willen demonstreren.

Sommigen zullen hun boodschappen schrijven en hun WAARHEDEN uitspreken op social media. Sommigen zullen in de stilte zitten en mediteren voor het welzijn van de planeet.

Jullie hebben allemaal je verschillende manieren om te proberen een slapend publiek wakker te maken dat misschien nog steeds luistert naar de Duistere Agenda dat de Belangrijkste media is.

Degenen die deze boodschap lezen zijn misschien al ontwaakt uit hun sluimering, maar het is NU TIJD voor anderen om WAKKER TE WORDEN zich bij jullie te voegen en DAT ZULLEN ZE. Jullie kijken misschien naar de hemel en vragen om tekenen dat ALLES GOED is en voelen alsof er in jullie wereld vrijwel niets gebeurt, maar wat jullie op een praktisch niveau zien is slechts een illusie. We zien het LICHT dat de Aarde vandaag de dag overspoelt op een manier dat jullie niet kunnen zolang jullie je in de 3de dimensie bevinden.

De Aarde wordt overspoeld door stralen van LICHT die zo sterk zijn dat alle zielen erdoor getroffen kunnen worden. Wat jullie zien zijn de laatste overblijfselen van de Duisternis die in een hoekje gevangen zitten en proberen de controle te houden over hun geliefde duisternis, maar dat kunnen ze niet. Uiteindelijk zal het LICHT doorsijpelen in elke hoek waar de duisternis zich verbergt. Het LICHT is zo sterk en krachtig dat niemand er nu nog aan kan ontsnappen.

Dit is wat jullie zien, lievelingen. Diegenen van de duistere agenda reageren tegen het LICHT door te proberen hun eigen zogenaamde Macht te bewijzen. Maar hoe meer ze dit doen en mensen proberen te dwingen om in hun eigen donkere hoeken te kruipen, hoe meer deze mensen zullen willen opstaan en de LICHT voor zichzelf willen zien. Meer restricties zullen daadwerkelijk helpen om meer zielen te doen ontwaken over wat er werkelijk aan de hand is. Als je mensen in een hoekje duwt zullen ze uiteindelijk exploderen en vechtend naar buiten komen.

Velen van jullie hebben nu 1 voet in de 5e dimensie en 1 voet nog steeds in de 3e en dit is een manier om geaard te blijven en te weten wat je wilt in een betere wereld. Wat jullie overal om je heen zien is slechts een katalysator voor de VERANDERING. Ja, het is tijd voor anderen om wakker te worden, maar als ze zich tegen je verzetten en niet naar je willen luisteren, kun je ze op subtielere manieren helpen anders dan door ze te bombarderen met je eigen WAARHEID.

Wij vragen LICHTWERKERS om nu zo veel mogelijk met hen mee te gaan om alle twijfels te overwinnen die ze kunnen hebben over wat er op dit moment aan de hand is. Als mensen niet fysiek naar je lijken te luisteren, praat dan met hun ziel. Praat met jouw eigen hogere zelf over hoe je de beperkingen die er zijn, kunt overwinnen.

Jullie mogen nog steeds de natuur in. Ga praten met de bomen, flora en fauna en wees dankbaar voor alles wat ze voor je doen. Wees dankbaar voor alles wat je nog hebt als er nog meer beperkingen zijn. Ze kunnen je nooit jouw ZIEL afnemen. Jouw ZIEL is het krachtigste wat je hebt. Ga naar binnen en blijf altijd in contact met jouw eigen WARE ZIEL. Laat je niet afschrikken door het media-nieuws, ga naar binnen om je eigen NIEUWS te vinden en weet dat je die NIEUWE WERELD van binnenuit kunt veranderen en creëren.

Hoe meer je naar binnen gaat en de LIEFDE en LICHT van binnenuit ziet, hoe meer je het LICHT van BUITEN je ziet. Jullie kunnen allemaal de wereld veranderen van binnenuit. De Duistere agenda weet dit en ze zijn bang. Ze weten wat LICHTWERKERS boos zal maken en afleiden en hen ervan zal weerhouden om deze innerlijke krachten te gebruiken. Ze Zijn Bang Voor JULLIE, Dierbaren. Laat ze jullie niet beïnvloeden.

Als Soevereine wezens van Liefde en LICHT zijn jullie de KRACHTIGEN. Weet dit zonder enige twijfel.

Velen van jullie zijn aan het einde van hun latijn en voelen zich uitgeput en leeggezogen door een lang en hard gevecht voor de LICHT. We zijn hier om jullie te vertellen dat jullie niet moeten opgeven op het laatste uur.

Roep ons op om jullie te helpen in jullie Donkere nacht van de ZIEL en we zullen jullie helpen om de Duisternis uiteindelijk van binnenuit te overwinnen. Droog die tranen van frustratie en woede. Weet dat jullie aan het einde van jullie Duisternis zijn en dat jullie nog maar net de DAGERAAD van DE NIEUWE DAG en het LICHT beginnen te zien wat daarmee gepaard gaat.

Kijk omhoog naar het LICHT en zie de VREUGDE en HOOP van een NIEUWE DAG.

Ga naar binnen en creëer die NIEUWE wereld van LIEFDE, LICHT, VRIJHEID en VREUGDE.

JULLIE TIJD IS GEKOMEN DIERBARE MENSEN.

Heb geen angst, ALLES IS GOED.

We sturen jullie veel ZEGENINGEN en veel LIEFDE.

Wij zijn Sirius.

Gechanneld door Thea Grace
theagracesirius.wordpress.com

Vertaling door Martien
wakkeremensen.blogspot.com

Geplaatst op 5 Januari 2021
Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.