De toegangspoort naar Sirius: Ontwaken uit de slaap

Dierbaren,

In de tijd van de lente-equinox op het noordelijk halfrond ontwaken de AARDE en de mensheid eindelijk uit hun sluimering. Het sap stijgt als het ware. GAIA komt in de dageraad van haar lente. Vogels maken nesten, dieren worden geboren, zaden ontspruiten en de eerste planten bloeien.

Er is veel HOOP in de lucht, nu de lockdowns eindigen en er hoop is op een zomer van vrijheid van beperkingen. Dit is de hoop en het begin van een nieuwe wereld. Vele STERRENZADEN zijn reeds ontwaakt voor het feit dat de duistere agenda de bevolking gedurende eonen van jullie tijd op AARDE heeft gecontroleerd.

Deze LICHTWERKERS helpen nu anderen te ontwaken om hun eigen VRIJHEID te erkennen, welke nu hun geboorterecht op AARDE is.

Vergeet niet, lieve mensen, dat ieder mens op AARDE een ziel heeft, zelfs de zogenaamde Duistere wezens. De EEN heeft de Duistere geïnformeerd dat hun tijd voorbij is, en dat zij moeten transformeren of de planeet verlaten om hun leerproces in een andere dimensie voort te zetten. De EEN heeft toegestaan dat deze Duistere agenda zich op Aarde afspeelde als een experiment, om zo te zeggen. Maar het was altijd al bekend dat dit experiment tot een einde zou komen, als de OVERGANG van de 3DE DIMMENSIE naar de 5de DIMMENSIE plaatsvindt en dat is NU, Dierbaren.

Jullie vragen je af hoe GOD of DE ENE al die tijd zulke verschrikkingen op AARDE kon laten gebeuren. Lieve Mensen, GOD gaf elke ziel, VRIJE WIL om zijn/haar tijd op AARDE uit te spelen als een voorstelling, om zo te zeggen, om hun eigen ziel op AARDE te laten groeien. AARDE is een verbazingwekkende planeet voor zielen om te groeien in wijsheid en als zodanig is het de perfecte onderwijsplaneet. Zielen komen en gaan op de planeet om alles te ervaren, zowel goede als slechte. De zogenaamde LICHTWERKERS zullen nu misschien ontzet zijn, nu zij al het kwaad beginnen te begrijpen dat in het verleden heeft plaatsgevonden. Zij beginnen te beseffen hoezeer zij zijn gecontroleerd door deze duistere agenda op de planeet.

Vergeet echter niet, lieve mensen, dat sommigen van jullie misschien in een vorig leven aan de duistere kant hebben gespeeld, om te ervaren hoe dat kan voelen, om mededogen te leren en om te begrijpen hoe een ziel in het kwaad van deze duisternis kan verblijven. Niemand wordt slecht geboren, het zijn de keuzes die zij maken en de mensen om hen heen die hen slecht maken. Een ziel kan heel goed besloten hebben om in een slechte familie geboren te worden om te zien of zij dat kwaad op de een of andere manier konden overwinnen. Er is hier geen oordeel als zij er niet in slagen dat patroon te veranderen.

Dat gezegd hebbende, de beweging van Duisternis naar LICHT is steeds stijgend en de TIJD is NU voor alle zielen om te ontwaken en zich tot het LICHT te wenden voor een nieuwe manier van zijn en leven op de planeet. GAIA is aan het veranderen en moet zich nu transformeren in een planeet waar HEMEL bestaat. Andere planeten hebben zich vrijwillig aangeboden om de zielen op te nemen, die nog moeten groeien. GAIA ziet nu dat haar land langzaam wordt vernietigd door mensen en ze heeft er genoeg van, om het zo maar te zeggen. Ze weet wie haar vrienden zijn en ze is betrokken bij het proces van zielen die de planeet verlaten. Degenen die haar blijven minachten, zullen er van worden verwijderd en niet mogen terugkeren totdat ze een bepaald niveau van begrip hebben bereikt.

GAIA is aan het veranderen van een onderwijsplaneet naar een planeet waar zielen de NIEUWE HEMEL op AARDE kunnen manifesteren. Schonere energievormen die verborgen zijn geweest door de duistere agenda, en meer in overeenstemming zijn met GAIA, zullen weer opduiken. Medische technologieën die ook aan het zicht onttrokken zijn, zullen gevonden worden om de bevolking te genezen en gezond te houden. Er zullen veel minder mensen op de planeet zijn als de duistere zielen vertrekken en de LICHTWERKERS en hun families zullen de overhand krijgen. Er wordt gedacht dat 1/5 van de bevolking zal blijven om de Aarde stabiel te houden. Het leven zal meer gebaseerd zijn op gemeenschappen omdat grote Regeringen niet nodig zullen zijn.

Deze georkestreerde virusagenda van jullie jaar 2020 was altijd bedoeld als een tijd van spiritueel ontwaken en de zielen die nog niet tot dit feit zijn ontwaakt, zullen dit in de komende maanden doen. Vele, vele goede zielen weten al vele jaren van de ECHTE WAARHEID en hun geduld zal spoedig worden beloond, want deze WAARHEID zal langzaam uitlekken in dit jaar 2021. Het zal blijken dat vele regeringen over de hele wereld de crisis voor hun eigen bestwil hebben gekaapt. Dit zal nu in het volle zicht te zien zijn voor meer mensen om te ontwaken. Er zal misschien veel verwarring zijn als de kwaadaardige daden en de WAARHEID aan het Licht komen, maar de LICHTWERKERS die druk bezig zijn geweest aan zichzelf te werken zullen er zijn om de zielen te helpen die zich niet bewust waren van de situatie.

Dit is een tijd van OVERGANG en veel van de LICHTWERKERS hebben hun eigen donkere nacht van de ziel en uitdagende tijden doorgemaakt. Het is nu echter tijd voor jullie allemaal om uit te rusten van jullie werk om andere zielen te doen ontwaken en jullie eigen innerlijke werk aan jezelf te voltooien. Wij zijn hier om jullie met dit innerlijke werk te helpen. Lieve mensen, het is tijd om jullie angst te overwinnen voor alles wat jullie door de duistere kant wordt toegeworpen. Jullie zijn krachtige voelende wezens en als zodanig kan niets jullie vernietigen.

Wees niet bang voor vaccins, 5G, EMF, GMO’s, chemtrails en andere problemen die door de duistere kant worden voortgebracht. Als LICHTWERKERS veranderen jullie van een op koolstof gebaseerde naar een kristallijne vorm. Jullie geest en lichaam zullen krachtig genoeg zijn om niet beïnvloed te worden door deze dingen. Als jullie twijfelen, lieve mensen, zijn wij er om jullie te helpen deze zaken te neutraliseren. Jullie in angst houden is de enige macht die de duistere agenda graag gebruikt om jullie in hun macht te houden.

Verlies de angst en ze hebben geen macht meer over jullie, lieve mensen.

Het is werkelijk een zeer gedenkwaardige tijd om op dit moment op Aarde te zijn. Wees niet ontmoedigd als de dingen niet zo snel gebeuren als jullie zouden willen. Alles gebeurt op GODS juiste tijd en ALLES IS GOED. Vertrouw op het plan en op JEZELF, DIERBAREN. Jullie hebben geen redder nodig om jullie te redden, want JULLIE redden de AARDE zelf.

JULLIE zijn allen een deel van GOD en JULLIE zijn allen een deel van het plan. Wees vriendelijk, wees medelevend en heb liefde voor jezelf en de mensen om je heen. DROOM jullie NIEUWE WERELD in het bestaan als medescheppers met GOD. EN HET ZAL ZO ZIJN.

Doe zoals altijd een beroep op ons wanneer jullie hulp nodig hebben.

Wij zenden jullie veel LIEFDE en vele ZEGENINGEN.

 

Wij zijn SIRIUS.

Gechanneld door Thea Grace Sirius
theagracesirius.wordpress.com

 

Vertaling: Martien

Wakkeremensen
wakkeremensen.orgBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.